Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Home Three

Home Three

Fëmijtë dhe sidomos adoleshentët kanë nevoja të veçanta ushqimore, për shkak të moshës kritike që kalojnë, të aktivitetit të tyre të lartë si edhe të detyrimeve shkollore e shoqërore të cilat shpesh krijojnë presione të ndryshme.

multivitamins

Vitaminat janë substanca natyrore të nevojshme, që rekrutohen kryesisht nëpërmjet ushqimit. Luajnë një rol të rëndësishëm në trup dhe në kryerjen e disa funksioneve kyçe si imuniteti dhe konvertimi i përbërësëve të ushqimit në energji.

Studime me njerëz të moshave më të mëdha (kryesisht të moshuar dhe të moshës së mesme) tregojnë mangësi të mëdha në lëndë ushqyese si vitamina dhe minerale, dhe vetëm një përqindje minimale rekruton sasi të mjaftueshme proteinash.

Të gjitha njohuritë e akumuluara për fiziologjinë dhe psikologjinë e humbjes së peshës tani gjënden të përmbledhura për rezultate të shpejta, efektive dhe të suksesshme, duke bërë vetë personin të aftë në menaxhimin e humbjes së peshës.

Cilësi e Garantuar. 100% Kënaqshmëri e Garantuar. Ju meritoni më të mirën!

[webdevia_maps webdevia_map_latitude=”40.696592″ webdevia_map_longitude=”-73.974722″ webdevia_map_height=”800″ webdevia_map_zoom=”14″ webdevia_map_style=”wa_map_style2″]

[webdevia_empty_spaces height_mobile=”40″ height_tablet=”40″ height_desktop=”40″]

[webdevia_text_icon box_title=”phone” box_title_padding=”0 0 10px 0″ box_title_color=”#000000″ webdevia_title_font_weight=”600″ webdevia_title_text_transform=”Uppercase” webdevia_title_letter_spacing=”4″ box_content=”Phone 01: (0091) 8547 632521
Phone 02: (084) 965 4788″ box_content_color=”#aaaaaa” webdevia_content_font_weight=”400″ webdevia_switch=”webdevia_image” box_icon_padding=”0 0 20px 0″ css_animation=”expandIn” webdevia_title_font_size=”16″ webdevia_content_font_size=”14″ webdevia_source_image=”566″]
[webdevia_text_icon box_title=”address” box_title_padding=”0 0 10px 0″ box_title_color=”#000000″ webdevia_title_font_weight=”600″ webdevia_title_text_transform=”Uppercase” webdevia_title_letter_spacing=”4″ box_content=”Phone 01: (0091) 8547 632521
Phone 02: (084) 965 4788″ box_content_color=”#aaaaaa” webdevia_content_font_weight=”400″ webdevia_switch=”webdevia_image” box_icon_padding=”0 0 20px 0″ css_animation=”expandIn” webdevia_title_font_size=”16″ webdevia_content_font_size=”14″ webdevia_source_image=”567″]
[webdevia_text_icon box_title=”Contact” box_title_padding=”0 0 10px 0″ box_title_color=”#000000″ webdevia_title_font_weight=”600″ webdevia_title_text_transform=”Uppercase” webdevia_title_letter_spacing=”4″ box_content=”support@admiraltheme.com
hello@admiraltheme.com” box_content_color=”#aaaaaa” webdevia_content_font_weight=”400″ webdevia_switch=”webdevia_image” box_icon_padding=”0 0 20px 0″ css_animation=”expandIn” webdevia_title_font_size=”16″ webdevia_content_font_size=”14″ webdevia_source_image=”568″]
[webdevia_empty_spaces height_mobile=”40″ height_tablet=”40″ height_desktop=”40″][webdevia_empty_spaces height_mobile=”40″ height_tablet=”40″ height_desktop=”40″]
[webdevia_headings headings_title=”get in touch with us” headings_subtitle=”If you have any question, Please don’t hesitate to send us a message” headings_alignment=”left” webdevia_heading_font_weight=”600″ webdevia_heading_color=”#000000″ webdevia_heading_text_transform=”Uppercase” webdevia_heading_letter_spacing=”4″ webdevia_sub_heading_font_weight=”400″ webdevia_sub_heading_color=”#999999″ css_animation=”fadeInUp” webdevia_heading_spacing=”40px” webdevia_heading_font_size=”25″ webdevia_sub_heading_font_size=”14″]
[webdevia_empty_spaces height_mobile=”20″ height_tablet=”20″ height_desktop=”25″]

    [webdevia_empty_spaces height_mobile=”40″ height_tablet=”40″ height_desktop=”40″]

    Comodo SSL