Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Profil

Profil

AVI Home Care® u themelua në vitin 2009 dhe erdhi të plotësojë një mungesë të madhe në tregun shqiptar për sa i përket suplementeve ushqimore biologjike. Ne bashkëpunojmë me firmat më të mëdha dhe më cilësore jo vetëm në SHBA, por në mbarë botën. Duke u kujdesur për klientët tanë dhe për nevojat e tyre, po përpiqemi që t’ju sellim gjithmonë produktet më të pastërta, më cilësorë, më aktiv dhe pa asnjë efekt anësor për një shëndet të plotë të gjithanshëm.

Por çfarë është ajo që na diferencon? Eshtë qëndrimi ynë, pasioni ynë dhe njerëzit tanë. Ne me të vërtetë e dashurojmë atë që bëjmë dhe kënaqemi me procesin dhe rezultatet e tij.

AVI Home Care® është Distributor Ekskluziv i një nga firmave më të mëdha në SHBA, i Nature’s Plus® si edhe i firmës italiane Nutrigea®.

Nature’s Plus® u themelua në fillim të viteve 1970 dhe kishte një vizion të qartë për llojin e produkte që do të prodhonte. Duke studiuar me kujdes tregun e produkteve natyrore, vënë re se konsumatorët kërkonin energji dhe një cilësi jete të përmirësuar nga vitaminat e tyre. Sot, produktet e Nature’s Plus janë të patejkalueshme në aftësinë e tyre për çlirimin e energjisë natyrore dhe në ofrimin e ndjenjës ultimate të mirëqënies. Kjo është arsyea që ato quhen “Energy Supplements” – “Suplemente Energjie”.

Nature’s Plus® ka shumë dallime dhe medalje dhe prodhon gamën më të gjërë të suplementeve ushqimore biologjike (vitamine natyrore, produkte herbale, produkte për humbje peshe, për fertilitetin, për fëmijë dhe adoleshentë, etj). Ajo është e njohur për cilësinë e produkteve të saj dhe është e vetmja kompani në mbarë botën, e akorduar nga UNESCO (Seksioni C). Çdo vit vjen e para në shitje në SHBA për 3-5 kategori produktesh, një arritje unike për një treg kaq konkurrues.

Nutrigea® lindi në vitin 1998 dhe, deri më sot, është një lider në fushën natyrore të NUTRITHERAPY, filozofia e të cilës është e bazuar në konceptin e të ushqyerit Primal, dhe që për më shumë se 10 vjet ka promovuar vazhdimisht. Sot, pas kaq vitesh përpjekjeve, të gjithë po vënë re unikalitetin e KLAMATH dhe lëndëve ushqyese nutriterapica. Por vetëm Nutrigea ka formën më të mirë të ekstrakteve të mikroalgave KLAMATH parime të patentuara që përqëndrohen më shumë në aktivitetin, falë teknikave të reja të përpunimit dhe të tharjes.

 

Andrea Toli

Founder & General Manager – Biochemist

We create innovative projects, keeping in mind all our clients desires. What makes us different? Well, our attitude, our passion and our people. We really love what we do and enjoy the process.

Alex Valdimt
Founder

Comodo SSL