Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Baby Plex® Sugar-Free Liquid Drops

Animal Parade® Baby Plex® Sugar-Free Liquid Drops

Description

Source of Life® Animal Parade® Baby Plex® janë vitamina të lëngshme për fëmijë të porsalindur deri në 4 vjeç, me një aromë të shijshme portokalli dhe një pikatore të përshtatshme.

Source of Life® Animal Parade® Baby Plex® është balancuar për absorbim maksimal, duke mbështetur zhvillimin optimal dhe mirëqënien gjatë kësaj faze të rëndësishme të jetës. Me këtë medikament me cilësi shumë të lartë ushqyese, pa sheqer, maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht, fëmijtë kanë rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.

Kur flasim për shëndetin e foshnjave vetëm ushqimi i shkëlqyer do të ndihmojë: Nature’s Plus® Animal Parade Baby Plex!

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
< 12 muajsh 1 – 4 vjeç
Vitamin A (as palmitate) 1500 IU 100% 60%
Vitamin C (as ascorbic acid) 43.75 mg 125% 109%
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 400 IU 100% 100%
Vitamin E (as d-alpha tocopherol) 5 IU 100% 50%
Thiamin (vitamin B1) (as thiamine HCl) 0.625mg 125% 89%
Riboflavin (vitamin B2) (as phosphate) 0.75 mg 125% 94%
Niacin (as niacinamide) 10 mg 125% 111%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 0.5 mg 125% 71%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 2.5 mcg 125% 83%
Biotin 25 mcg 50% 17%
Pantothenic Acid (as d-panthenol) 3.75 mg 125% 75%
Choline (as bitartrate)
3 mcg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Purified water, vegetable glycerin, fructose, polysorbate 80, natural orange flavor, trace sodium benzoate and trace potassium sorbate.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL