Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Calcium Children’s Chewable – Vanilla Sundae Flavor

Animal Parade® Calcium Children’s Chewable – Vanilla Sundae Flavor

Description

Rritja e shpejtë dhe mënyra aktive e jetesës kanë kërkesa të vazhdueshme ushqyese efektive për energji, fuqi dhe mirëqënie të përgjithshme.

Animal Parade® Calcium trajton këto nevoja në mënyrë të përkryer. Animal Parade Calcium, me konçentrate ushqimore dhe shije të shijshme klasike vanilje është i përshtatshëm, si të gjitha suplementet përtypës të Nature’s Plus. Gjeni qetësinë mendore duke ditur se fëmija juaj nuk merr vetëm një suplement të thjeshtë, por atë që është më gjerësisht i njohur me stampën e cilësisë të “Nature’s Plus”.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 10
Total Carbohydrate 2 g <1%**
Sugars 2 g
Calcium (as aminoate complex)‡ 250mg 31 % 25 %
Magnesium (as aminoate complex)‡ 50 mg 25 % 13 %
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Manufactured with the Biotron Process of aminoacid chelation.

 

Elemente të tjera:

Fructose, calcium carbonate, magnesium carbonate, natural vanilla, spinach (Spinacia oleracea leaf extract), broccoli (Brassica oleracea floret extract), fig concentrate, date concentrate, stearic acid and magnesium stearate.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL