Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Children’s Chewable Inner Ear Support

Animal Parade® Children’s Chewable Inner Ear Support

Description

Formula Animal Parade® Children’s Chewable Inner Ear Support është një nga avancimet më të rëndësishme në shkencën e probiotikëve që nga periudha e zbulimit të Lactobacillus acidophilus! Kjo tabletë përtypëse e shijshme dhe me aromë natyrale qershie sjell fuqinë e probiotikëve K12 në veshin e brëndshëm dhe në grykë, pikërisht aty ku fëmijtë e kanë më tepër nevojë.

Me suplementin Animal Parade Children’s Chewable Inner Ear Support prindërit mund të mobilizojnë ndihmën e miliarda qelizave të gjalla probiotike për të ruajtur një ekuilibër ekologjik në veshin e brëndshëm, në gojë dhe në grykë. I përforcuar nga aktiviteti freskues, qetësues, zbutës të ekstraktit nga kamomili dhe mullein, suplementi Animal Parade Children’s Chewable Inner Ear Support ofron përkrahje të plotë probiotike për shëndetin në maksimum të veshit të brëndshëm dhe është hopi cilësor në shkencën probiotike që prindërit prisnin prej kohësh.

Kërkime të rëndësishme shkencore dhe eksperienca e jetës konfirmojnë urtësinë e natyrës në përdorimin e baktereve të dobishme për të ndihmuar në equilibrin e florës mikrobiale të zorrëve. Ky zbulim i ka bërë kërkuesit të pyesin vehten nëse ndonjë probiotik tjetër mund të japë dobi të tjera plotësuese në pjesë të tjera të trupit. Kërkimet raskapitëse kanë treguar përgjigjen. Dhe ajo është një “PO” e fortë. Në fakt kërkuesit kanë identifikuar një probiotik të fuqishëm që quhet S.salivarius K12. Një anëtar i të njëjtës gjini që përdoret për prodhimin e kosit, K12 jep rezultate të shkëlqyera në veshin e brëndshëm të fëmijëve.

Animal Parade® Children’s Chewable Inner Ear Support:

  1. Jep miliarda qeliza të gjalla probiotike që kalojnë direkt në veshin e brëndshëm dhe në grykë.
  2. Është përforcuar me herbale zbutësuese dhe të testuara ndaj kohës: kamomil dhe gjethe mullein.
  3. Ndihmon në mbajtjen e ekuilibrit të mikroorganizmave në vesh, në gojë dhe në grykën e fëmijëve.
  4. Është i përbërë me Xylitol, i njohur si stimulues i shëndetit të veshit të brëndshëm dhe i cili ndalon Kariesin dental.
  5. Karakterizohet nga një aromë e këndshme natyrale qershie në formën e kafshëzave.
  6. Është formulë pa sheqer.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 5
Total Carbohydrate 2 g 1%**
Sugar Alcohol (Xylitol) 2 g
L.acidophilus (2 billion viable cells‡) 150 mg
S.salivarius K12 (1 billion viable cells‡) 10 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Në kohën e prodhimit

Elemente të tjera:

Xylitol, cranberry, di-calcium phosphate, stearic acid, natural cherry flavor, citric acid, magnesium stearate, guar gum, natural color, non-GMO maltodextrin, tri-calcium phosphate, malic acid, magnesium hydroxide, silica, Inner Ear Support Herbal Blend (chamomile [Matricaria recutita flower] and mullein leaf [Verbascus thapsus L.]). S.salivarius K12 contains traces of milk.

S.salivarius K12 përmban gjurmë qumështi.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL