Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® DHA Children’s Chewable

Animal Parade® DHA Children’s Chewable

Description

Tabletat përtypëse të lëngshme Animal Parade® DHA me aromë natyrale qershie, janë shumë të shijshme dhe mënyra më e thjeshtë që fëmijtë tuaj të marrin acidet yndyrore esenciale që ata kanë nevojë. Animal Parade® DHA i një cilësie shumë të lartë, është një burim i pasur në DHA, acide yndyrore esenciale Omega 3 që japin përkrahje shumë të fortë në mirëqënien e përgjithshme të fëmijës tuaj. Por Animal Parade® DHA nuk ndalon këtu.

Fëmijtë tuaj do të duan të marrin Animal Parade® DHA çdo ditë. Arsyeja është se Animal Parade® DHA karakterizohet nga shije e mrekullueshme, e njëjta shije që ka fituar mjaft tituj duke përfshirë dhe atë të Gold Taste Award nga Instituti Amerikan i Guzhinës për Shijen më të mirë të Vitaminave Natyrale Përtypëse për fëmijë për vite me radhë. Plus kësaj, ndërsa firmat e tjera kanë kapsula aspak të thjeshta për t’u kapërdirë ose lëngje jo të këndshme, Animal Parade® DHA karakterizohet nga meterjali i butë dhe që tretet shpejt.

Vetëm 3 tableta të ëmbla përtypëse me shije qershie Animal Parade DHA ofrojnë 40 mg acide yndyrore esenciale omega-3 DHA, vitaminë A, vitaminë D, dhe Vitamina E në nivele të kalibruara  pikërisht për nevojat delikate ushqyese të fëmijëve. Çdo dozë i Animal Parade DHA është e mbingarkuar me EFAsorb™ EFA Absorption Complex për aktivitet optimal.

Asnjë suplement DHA për fëmijë nuk është aq i thjesthë dhe aq i këndshëm sa është Animal Parade® DHA!

 

Fakte Suplementare
Doza: 3 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 15
Total Carbohydrate 3 g 1%**
Sugars 2 g
Vitamin A (as beta carotene) 250 IU 10% 5%
Vitamin D (as ergocalciferol) 20 IU 50% 5%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 1.5 IU 15% 5%
Calcium (as carbonate) 80 mg 10% 8%
Chloride (as potassium chloride) 20 mg 1%
Potassium (as potassium chloride) 20 mg 1%
EFAsorb™ EFA Absorption Complex
Lecithin (from soy), Phosphatidylcholine, Phosphatidylserine, Evening Primrose (Oenothera biennis), Flax (Linum usitatissimum), Lactobacillus acidophilus (25,000 viable cells‡), Lipid-digesting minerals
325 mg
DHA (docosahexaenoic acid) (vegetarian)
(omega-3 fatty acid from Algae [Schizochytrium sp.] oil)
40 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Në kohën e prodhimit

 

Elemente të tjera:

Xylitol, organic whole brown rice, fructose, ascorbyl palmitate, sodium ascorbate, ascorbic acid, phosphorus (as calcium/sodium phosphates), mannitol, glucose syrup solids, soy protein, sunflower oil, mixed tocopherols, sodium caseinate, citric acid, natural flavors, magnesium stearate, silica, stearic acid, maltodextrin, beet juice. Contains milk and soy

Përmban sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL