Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® GOLD Children’s Chewable Multi – Assorted Flavors

Animal Parade® GOLD Children’s Chewable Multi – Assorted Flavors

Description

Animal Parade® GOLD Multi Children’s Chewable çon këtë best-selling multivitamin dhe formulë minerale në nivel më të lartë, duke përmbajtur Vitamina D3 & K2, Probiotik dhe elemente ushqimore organike të standarteve më të larta.

Kjo shije e shkëlqyer vazhdon në një formulë të këndshme pa sheqer me aromë natyrale qershie, portokalli dhe rrushi.

Çdo dozë nga këto “kafshëzat” përtypëse përmban 500IU vitamin D3, mikroelementë, enzima, probiotikë dhe një asortimentë të gjërë whole food organik. Animal Parade® GOLD është ëmbëlsuar me Xylitol, i cili mund të uli rrezikun e prishjes së dhëmbëve. Animal Parade® GOLD është standarti i ri më i lartë në plotësimin e nevojave ushqyese të fëmijëve.

Ky suplement unik, i këndshëm dhe shumë efektiv karakterizohet nga:

 1. Vitamin D3 për përkrahje optimale të kockave dhe të sistemit imunitar
 2. Vitamin K2 për imunitet shumë të lartë, për kocka dhe për një sistem të shëndetshëm kardiovaskular
 3. Mbi 20 Whole Food të certifikuara për aktivitet të gjithanshëm në nxitjen e shëndetit
 4. Të gjitha vitaminat dhe mineralet esenciale
 5. Nga probiotikë të plotë të zorrëve, të gojës dhe të dhëmbëve
 6. Lutein për mbrojtjen e syve dhe të lëkurës
 7. Enzima të gjalla dhe bioflavonoide për absorbim dhe aktivitet shumë të lartë
 8. Aroma të këndshme qershie, portokalli dhe rrushi
 9. Xylitol, i cili mund të uli rrezikun e prishjes së dhëmbëve

Me gjithë këto karakteristika të shkëlqyera, Animal Parade® GOLD është investimi më i plotë për rruajtjen e shëndetit që prindërit mund të bëjnë.

Investoni në Flori – Animal Parade® GOLD – për të ardhmen e fëmijëve tuaj.

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 5
Total Carbohydrate 2 g < 1%*
Xylitol 2 g
Vitamin A (as beta carotene) 5000 IU 200% 100%
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 150% 100%
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 500 IU 125% 125%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 30 IU 300% 100%
Vitamin K2 (as menatetrenone) 40 mcg 50%
Thiamin (vitamin B1) (as thiamine HCl) 1.5 mg 214% 100%
Riboflavin (vitamin B2) 1.7 mg 213% 100%
Niacin (as niacinamide) 20 mg 222% 100%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 2 mg 286% 100%
Folate (as folic acid) 10 mcg 5% 3%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 6 mcg 200% 100%
Biotin 50 mcg 33% 17%
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 10 mg 200% 100%
Calcium (as aminoate complex) 50 mg 6% 5%
Iron (as aminoate complex) 5 mg 50% 28%
Iodine (from kelp) 100 mcg 143% 67%
Magnesium (as aminoate complex) 10 mg 5% 3%
Zinc (as aminoate complex) 3 mg 38% 20%
Copper (as aminoate complex) 1 mg 100% 50%
Manganese (as aminoate complex) 1 mg 50%
Selenium (as sodium selenite) 35 mcg 50%
Chromium (as picolinate) 60 mcg 50%
Potassium (as aminoate complex) 1 mg < 1%
Essential Fatty Acid Complex
(alpha linoleic, linoleic, oleic, palmitic fatty acids (from sunflower, flax, spirulina))
2 mg
Enzyme Blend
(more than 340 units of total enzymatic activity) – Amylase, lactase, lipase, bromelain (from pineapple), papain (from papaya), cellulase, protease
1.4 mg
Lutein
(active carotenoid from marigold flower)
0.5 mg
L.acidophilus
(3.5 million viable cells**)
0.25 mg
L.plantarum
(2.5 million viable cells**)
0.25 mg
S.salivarius M18, S.salivarius K12
(10 million viable cells**)
0.25 mg
Lemon Bioflavonoid Complex
(from Citrus limon fruit)
0.2 mg
* Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
** Në kohën e prodhimit

 

Elemente të tjera:

Xylitol, natural color (annatto, turmeric, beet), citric acid, guar gum, natural cherry, raspberry, orange and grape flavors, stearic acid, magnesium stearate, Certified Organic Gold Standard Whole Food Blend (organic acerola extract, apple, broccoli sprout, cauliflower sprout, collard, cordyceps mushroom mycelia, kale, kale sprout, maitake mushroom mycelia, nettle, parsley, beet juice, carrot juice, spirulina, reishi mushroom mycelia, shiitake mushroom mycelia, spinach, tomato juice, bilberry, blueberry, chlorella), calcium carbonate, ferrous fumarate, magnesium oxide, zinc oxide, potassium iodide, choline bitartrate, inositol, non-GMO maltodextrin, sodium ascorbate, rose hips, whole brown rice, broccoli, spinach, mango fruit, carrot, West Indian cherry, papaya fruit. Mineral aminoates are whole brown rice chelates.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë dhe sojë.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

  No detail information
Comodo SSL