Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Kids Immune Booster Chewable – Tropical Berry Flavor

Animal Parade® Kids Immune Booster Chewable – Tropical Berry Flavor

Description

Fëmijët gjënden të ekspozuar vazhdimisth te mikrobet, ndërsa higjiena dhe pastërtia nuk janë në qëndër të vëmëndjes së tyre. Prandaj ata kanë nevoja të veçanta ushqimore që sistemi i tyre imunitar të punojë në shkallën sipërore. Animal Parade® Kids Immune Booster me përforcuesit e imunitetit që përmban, është aleati më i mirë i fëmijëve për një sistem imunitar të fortë dhe rezultativ.

Çdo “Kafshëz” përtypëse ofron mbështetje të përshtatur sistemit imunitar dhe është e projektuar posaçërisht për nevojat delikate ushqyese të fëmijëve. Përmban vitaminat A, C, E, Zink dhe një përzierje ushqimesh dhe bimësh medicinale: lëng rrushi të kondensuar dhe të fermentuar (pa alkool), çaj jeshil (pa kafein), kurkuma, hudhër (pa erë), gjethe ulliri, kërpudhë shiitake. Veç këtyre përmban acidofilus (4 milion qeliza të gjalla) për florën e shëndoshë të zorrëve dhe për thithjen në maksimum të elementëve ushqimorë. Ka shije frutash tropikale dhe është hipoalergjik.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 8
Total Carbohydrate 2 g <1%**
Sugars 2 g
Vitamin A (as beta carotene) 5000 IU 200% 100%
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 150% 100%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 30 IU 300% 100%
Zinc (as monomethionine) 1.88 mg 24% 13%
Proprietary Kids Immune Booster Blend
Grape Juice Concentrate (fermented, alcohol free)‡, Chinese Green Tea (decaffeinated)‡, Turmeric‡, Garlic (odor-modified)‡, Olive Leaf‡, Shiitake Mushroom (Lentinus edodes mycelia)‡
30 mg
Lactobacillus acidophilus (4 million viable cells at time of manufacture) 1 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Ekstrakt i Standartizuar

 

Elemente të tjera:

Fructose, natural flavors, microcrystalline cellulose, stearic acid, magnesium stearate, citric acid, natural color (beet), sodium ascorbate, maltodextrin, stevia and silica.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL