Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® KidZinc® Lozenges – Tangerine Flavor

Animal Parade® KidZinc® Lozenges – Tangerine Flavor

Description

Animal Parade® KidZinc® Lozenges (me aromë mandarine) japin 8mg zink organikisht të shelatuar: Zink elemental nga zinku aspartate dhe zinku monomethionine.

Tabletat KidZinc Lozenges gjithashtu ofrojnë ekstrakte herbale qetësuese, duke përfshirë Echinacea,  gjethe Ulliri, Slippery Elm dhe Ginger. Me një aromë të këndshme mandarine dhe formë të paparë të përshtatshme për t’u gëlltitur, tabletat KidZink janë suplementi botanik më ideal për fëmijtë.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 5
Total Carbohydrate 1 g < 1%**
Sugars 1 g
Zinc (as aspartate, monomethionine) 8 mg 100 % 55 %
BotaniPlex (a complex of Echinacea extract [Echinacea angustifolia root and rhizome], Olive Leaf extract [Olea europa], Slippery Elm [Ulmus rubra bark], Ginger extract [Zingiber officinale root]) 10 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Fructose, natural flavors, citric acid, stearic acid, guar gum, magnesium stearate, silica and natural color.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL