Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Mag Kidz® Chewable

Description

Shpesh magnezi neglizhohet në dietat e fëmijëve, por ai është esencial jo vetëm për relaksimin e muskujve por për shumë funksione të tjera të trupit.

Nature’s Plus® Animal Parade® MagKidz™ ofron një formë superiore të magnezit për qetësimin e muskujve, si dhe për kocka të forta dhe të shëndetshme, për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm dhe për mirëqënie të përgjithshme.

Nature’s Plus® Animal Parade® MagKidz™ …

  1. Përkrah shëndetin e kockave.
  2. Ndihmon fëmijët të zhvillojnë dhëmbë dhe kocka të shëndetshme.
  3. Është esencial për funksionet e duhura muskulare, duke përfshirë relaksimin muskulor, tkurrjen dhe qetësimin e tyre.
  4. Luan një rol të rëndësishëm në metabolizmin e energjisë.
  5. Është i rëndësishëm për transmetimin e impulseve nervore.
  6. Ndihmon trupin në rregullimin e temperaturën së tij.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 6
Total Carbohydrate 2 g 0%**
Sugars 0 g
Xylitol 2 g
Magnesium (as citrate)‡ 100 mg 50 % 25 %
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.

 

Elemente të tjera:

Xylitol, natural flavors (cherry, raspberry), stearic acid, citric acid, Absorption-Boosting Nutrient Blend (guar gum, FOS), magnesium stearate, natural color (vegetable juice), maltodextrin, sodium ascorbate, ascorbic acid, silica and stevia.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL