Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Omega 3/6/9 Junior Softgels

Animal Parade® Omega 3/6/9 Junior Softgels

Description

Animal Parade® Omega 3/6/9 Junior  janë kapsula që kapërdihen me lehtësi, janë të shijshme me shije shumë të mirë limoni, dhe duke patur acide yndyrore me cilësi shumë të lartë omega-3, omega-6 dhe omega- 9 ndërtojnë një themel ushqimor të fortë për rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm të fëmijëve.

Animal Parade Omega 3/6/9 Junior është i formuluar posaçërisht për nevojat kërkuese ushqimore të fëmijëve dhe ofron acidet yndyrore esenciale dhe acide të tjera të shëndetshme yndyrore nga vaj peshku me cilësi të lartë, vaj borage (cold-pressed) i pamodifikuar genetikisht, vaj liri dhe vaj ulliri ekstra të virgjër.

Animal Parade Omega 3/6/9 Junior jep një përzierje superiore të balancuar me përpikmëri prej gjashtë acideve yndyrore: EPA, DHA, GLA, alfa linolenic acid (ALA), acid linoleik dhe acid oleik.

Animal Parade Omega 3/6/9 Junior është prodhuar me shumë kujdes, në përputhje me standardet më të rrepta për pastërtinë, përmbushin standardet strikte qeveritare për sigurinë dhe për metalet e rënda dhe substancat toksike, duke përfshirë California’s Proposition 65.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Softgels
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 10
Calories from Fat 10
Total Fat 1 g 2%**
   Saturated Fat 0 g  † 0%**
   Trans Fat 0 g
   Polyunsaturated Fat 0.5 g
   Monounsaturated Fat 0 g
Omega 3/6/9 Junior Proprietary Blend
(non-GMO borage oil, fish oil [sardine, anchovy andmackerel],flax oil and extra virgin olive oil)
1040 mg  †  †
Supplying minimum:
Total Omega-3 Fatty Acids

Docosahexaenoic Acid(DHA)
Eicosapentaenoic Acid (EPA)
Alpha-Linolenic Acid (ALA)

305 mg

200 mg
100 mg
5 mg

Total Omega-6 Fatty Acids

Gamma Linolenic Acid (GLA)
Linoleic Acid

150 mg

100 mg
50 mg

Total Omega-9 Fatty Acids

Oleic Acid

125 mg

125 mg

** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Gelatin, glycerin, cold-pressed lemon oil, xylitol, lemon flavor, maltitol and purified water.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL