Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Sugar Free Vitamin C Children’s Chewable – Orange Juice Flavor

Animal Parade® Sugar Free Vitamin C Children’s Chewable – Orange Juice Flavor

Description

Animal Parade® Sugar Free Vitamin C është një vitaminë C përtypëse me shije të ëmbël lëng portokalli e formuluar nga përqëndrime whole food. Kjo përzierje e veçantë e vitaminës C për fëmijë përfshin Bioflavonoid me bazë citrus, së bashku me farë rrushi dhe ekstrakte bilberry, si edhe koncentrate të mangos dhe papajës.

Përfshini Animal Parade® Sugar Free Vitamin C si pjesë e rutinës së përditshme usqimore të fëmijëve tuaj. Pasi ata do ta provojnë një herë, është kaq e shijshme (dhe pa sheqer) që ata do ta kërkojnë atë çdo ditë.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 5
Total Carbohydrate 3 g 1%**
Sugars 0 g
Xylitol 3 g
Vitamin C (as ascorbic acid) 250 mg 625 %  417 %
Bioflavonoids
(from Citrus limon exocarp)
50 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Xylitol, natural orange flavor, stearic acid, magnesium stearate, natural color, silica, beet juice, citric acid and C-Source (proprietary whole food complex: grape seed [Vitis vinifera extract], bilberry [Vaccinium myrtillus extract] and concentrates of mango, papaya, guava and pineapple)

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL