Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Tooth Fairy™ Children’s Chewable Dental Probiotic – Vanilla

Animal Parade® Tooth Fairy™ Children’s Chewable Dental Probiotic – Vanilla

Description

Kafshëzat e Vogla” përtypëse përmbajnë: S.salivarius M18 (1 miliard qeliza të qjialla), L. Acidophilus (2 miliard qeliza te gjalla),Vitamin D3 (400IU), kalcium (300mg) (për përforcimin e dhëmbëve dhe të kockave) dhe ushqime te shëndetshme (spinaq, brokoli, hurma), të dobishme për shëndetin e dhëmbëve, të gojës dhe të organizmit. Ka shijë vanilje, ka ëmbëlsira natyrale, ka ksilitol, një substancë e sigurt, pa kalori, kundër teridonës. Është ipoalergjik. 

Substanca M18 që përdoret në medikament ësthë njer faktor i rëndësishëm për shëndetin e gojës për arsye se:

  1. Mbron dhëmbët nga dëmtimet dhe teridona që shkaktojnë bakteret e ndryshme.
  2. Pakëson kriprat e dhëmbëve.
  3. Kufizon inflamacionet e dhëmbëve dhe ndjeshmerinë e mishrave të dhëmbëve.
  4. Zvogëlon ndjeshmërinë e dhëmbëve që shkaktohet nga acidet.
  5. Zbeh njollosjen duke larguar njollat nga adamandini i dhëmbëve.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 5
Total Carbohydrate 2 g 1%**
Xylitol 2 g
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 400 IU 100% 100%
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 150% 100%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 30 IU 300% 100%
Calcium (as amino acid chelate/complex) 300mg 38% 30%
L.acidophilus (2 billion viable cells‡) 150 mg
S.salivarius M18 (1 billion viable cells‡) 10 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Në kohën e prodhimit

 

Elemente të tjera:

Xylitol, di-calcium phosphate, calcium carbonate, stearic acid, natural vanilla flavor, Dental Support Herbal Complex: spinach (Spinacia oleracea leaf extract), broccoli (Brassica oleracea floret extract), fig concentrate (Ficus carica), date concentrate (Phoenix dactylifera), magnesium stearate, guar gum.
S. salivarius M18 contains traces of milk.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Për mbrojtje maksimale të aktivitetit, mos e ruani në temperatura mbi 21oC. Mbaeni në frigorifer pas hapjes.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL