Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Vitamin D3 500 IU Children’s Chewable – Black Cherry Flavor

Animal Parade® Vitamin D3 500 IU Children’s Chewable – Black Cherry Flavor

Description

Nevoja e fëmijëve për Vitamin D3, nuk ishte kurrë më e madhe nga ç’ është sot. Përdorimi i kremave kundër diellit ashtu si edhe aktivitetet në ambiente të mbyllura, si video-lojnat, dhe çfaqja e filmave, kanë ulur në minimum ekspozimin e fëmijëve në diell, i cili është mjeti natyral i prodhimit të Vitaminës D3 (instituti i Shëndetit Publik të Harvard propozon 1000IU të Vitaminës D3 për çdo person të moshës mbi 2 vjeç), dhe aq më tepër të Vitaminës D3 (cholecalciferol) që gjëndet në formën bio dhe shume energjike, për të patur gjithmonë një zhvillim të mbarë dhe shëndet me afat te gjatë.

Animal Parade® Children’s Chewable Vitamin D3 500 IU ka shije të mrekullueshme qershie te zezë. Eshtë produkt bimor, ipoalergjik, i prodhuar në kushte shumë te rrepta pastërtie, duke përfshirë California’s Proposition 65.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 5
Total Carbohydrate 1 g 0%**
Sugars 1 g
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 500 IU 125 % 125 %
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Fructose/xylitol blend, natural color, stearic acid, citric acid, natural flavors, magnesium stearate and guar gum.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL