Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Animal Parade® Warm Milk® Children’s Chewable Sleep Support – Dreamy Vanilla Flavor

Animal Parade® Warm Milk® Children’s Chewable Sleep Support – Dreamy Vanilla Flavor

Description

Source of Life ® Animal Parade® Warm Milk™ Chewables rikrijojnë kënaqësinë e gjumit të fëmijërisë: Drita e zbehtë e natës që ndriçon në herrësirën e ftohtë, pixhamat e tua të buta dhe të ngrohta, zëri i mamasë duke lexuar përallën tënde të preferuar. Këto ditë dhe kujtime kaq të mira humbasin në rutinën e jetës së përditshme. Prandaj Nature’s Plus ka formulurar Source of Life ® Animal Parade® Warm Milk™ Chewables të cilat karakterizohen nga:

  1. 167 mg Lactium®, proteinën natyrale të përgjegjshme për efektet zbutëse dhe qetësuese të qumështit të ngrohtë.
  2. Aromë të këndshme vanilje
  3. Tableta me forma të çuditshme të kafshëve
  4. Pa laktozë dhe pa gluten
  5. Pa sheqer
  6. Pa ndyshime Genetike

Çdo dozë e shijshme përtypëse përmban 167 mg Lactium®, të njëjtën sasi proteine që gjëndet te qumështi i ngrohtë që prindërit kanë përdorur gjatë brezave. Prandaj mund të mbështeteni plotësisht te Source of Life ® Animal Parade® Warm Milk™ Chewables për llojin e qetësisë që ju çon drejt një gjumi të ëmbël.

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tableta Përtypëse
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
për fëmijë
Nën 4 vjeç Mbi 4 vjeç
Calories 10
Total Carbohydrate 3 g 1%**
Sugar Alcohols (Xylitol) 3 g
Magnesium (as amino acid chelate) 8 mg 1% 2%
Casein decapeptides
(milk protein)‡
10 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Lactium®

 

Elemente të tjera:

Xylitol, stearic acid, guar gum, natural flavors, silica and magnesium stearate. Contains milk.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë dhe sojë. Përmban qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator. Pa laktoz, pa substanca të modifikuara genetikisht, pa Bovine Spongiform Encephalopathy (BSE) – human variant.

Produkt i projektuar për fëmijë që janë në moshë që mund të përtypin.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL