Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

B-Complex With Rice Bran Tablets

B-Complex With Rice Bran Tablets

Description

Kjo formulë unike e Vitaminave B-Complex me potencial të lartë, është përgatitur veçanërisht me bazë krundet e orizit për të gjithë ata që janë alergjik ose nuk pranojnë majanë.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Thiamin (vitamin B-1) (as thiamine HCI) 10 mg 667 %
Riboflavin (vitamin B-2) 10 mg 588 %
Niacin (as niacinamide) 50 mg 250 %
Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl) 10 mg 500 %
Folate (as folic acid) 100 mcg 25 %
Vitamin B-12 (as cyanocobalamin) 10 mcg 167 %
Biotin 20 mcg 7 %
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 15 mg 150 %
Inositol 50 mg
Choline (as bitartrate) 50 mg
PABA (para-aminobenzoic acid) 10 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Microcrystalline cellulose, stearic acid, rice bran, vegetable cellulose, magnesium stearate and pharmaceutical glaze.

Ky produkt është hypo-alergjik, vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL