Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Bioperine® 10 Vcaps®

Bioperine® 10 Vcaps®

Description

Studimet kanë treguar se ky phytonutrient revolucionar stimulon bioekzistencën e elementeve ushqyese kyç të ndryshme. Eshtë përpunuar nga ana shkencore për të gjithë ata që duan të marrin maksimumin e dobive nga të gjitha suplementet ushqyese dhe nga Whole Food.

Përbërësit aktiv të kapsulave shpejt-vepruese të Nature’s Plus janë një ekstrakt i fuqishëm i Piper nigrum fruit, i njohur si piper i zi.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Capsule
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Bioperine (from Piper nigrum fruit)
(standardized 95% [9.5 mg] 1-piperoylpiperidine)
10 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

Elemente të tjera:

Di-calcium phosphate, microcrystalline cellulose, vegetable cellulose, magnesium stearate and purified water.

Ky produkt është vegjeterian, hipoalergjik, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL