Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 Chewables – Vanilla

Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 Chewables – Vanilla

Description

Kockat e forta janë themeli i një shëndeti të mirë! Nature’s Plus® Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 me potencial të lartë, në tableta përtypëse të shijshme – Vanilje ose Çokollatë, është një formulin i avancuar, që përmban elementët ushqyes të kockave më efektiv dhe më të dispozicionuar që ekzistojnë.

Një kombinim potencial i kalciumit dhe i magnezit formon bazën e strukturës së skeletit. Por vetëm Nature’s Plus Cal/Mag/Vit D3 with K2 vjen e mbingarkuar me 1000 IU të vitaminës D3 dhe 100 mcg të vitaminës K2 (menatetrenone), forma më efektive e Vitaminës K, për absorbim shumë të lartë dhe për depozitimin e mineraleve thelbësore në kocka. Për një përkrahje të plotë të skeletit dhe për të patur një ndjenjë të gjithanëshme shëndeti, mirëqënie dhe gjallëri, zgjidhni Nature’s Plus Cal/Mag/Vit D3 with K2!

Nature’s Plus Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 përputhet me standartet më strikte për pastërtinë, duke përfshirë California’s Proposition 65.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 ose 4 Tableta Përtypëse
Sasia
Per 2 Tablets
Per 4 Tablets
Calories 25 50
Total Carbohydrate 6 g 2% ** 12 g 4% **
Sugars 4 g 7 g
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 500 IU 125% 1000 IU 250%
Vitamin K2 (as menatetrenone) 50 mcg 63% 100 mcg 125%
Calcium (as gluconate, carbonate) 600 mg 60% 1200 mg 120%
Magnesium (as amino acid chelate**) 300 mg 75% 600 mg 150%
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Fructose, xylitol, magnesium aminoate, organic rice maltodextrin, natural flavors, stearic acid and magnesium stearate. Contains milk.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, dhe sojë. Përmban qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL