Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 Tablets

Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 Tablets

Description

Kockat e forta janë themeli i një shëndeti të mirë! Nature’s Plus® Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 me potencial të lartë, është një formulin i avancuar, që përmban elementët ushqyes të kockave më efektiv dhe më të dispozicionuar që ekzistojnë.

Një kombinim potencial i kalciumit dhe i magnezit formon bazën e strukturës së skeletit. Por vetëm Nature’s Plus Cal/Mag/Vit D3 with K2 vjen e mbingarkuar me 1000 IU të vitaminës D3 dhe 100 mcg të vitaminës K2 (menatetrenone), forma më efektive e Vitaminës K, për absorbim shumë të lartë dhe për depozitimin e mineraleve thelbësore në kocka. Për një përkrahje të plotë të skeletit dhe për të patur një ndjenjë të gjithanëshme shëndeti, mirëqënie dhe gjallëri, zgjidhni Nature’s Plus Cal/Mag/Vit D3 with K2!

Nature’s Plus Cal/Mag/Vit D3 with Vitamin K2 përputhet me standartet më strikte për pastërtinë, duke përfshirë California’s Proposition 65.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tablets
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 1000 IU 250 %
Vitamin K2 (as menatetrenone) 100 mcg 125 %
Calcium (as amino acid chelate**/complex) 1200 mg 120 %
Magnesium (as amino acid chelate**) 600 mg 150 %
** Manufactured with the Biotron Process of amino acid chelation.

Elemente të tjera:

Calcium carbonate, vegetable cellulose, stearic acid, di-calcium phosphate, microcrystalline cellulose, silica, magnesium stearate and pharmaceutical glaze. Contains soy.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër dhe qumësht. Përmban sojë.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL