Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Candida Forte® Softgels

Candida Forte® Softgels

Description

Candida Albicans është një myk i cili egziston në mënyrë të natyrshme në organizmin e njeriut, por në disa kushte mund të shtohet jashtë mase duke krijuar probleme serioze. Disa substanca, si ato që përmban Candida Forte® Softgels, ndihmojnë në kontrollin e këtij myku, sidomos duke ndjekur një dietë të posaçme.

Candida Forte® Softgels është një formulë ipoalergjike posaçëristh e studiuar dhe përbëhet prej L.acidophilus, hudhër, Safflower oil, Pau d’ Arco, aminoacide të lira dhe përbërës të tjerë natyral.

Nature’s Plus përdor teknikat më të fundit për të ndaluar efektet dëmtuese të lagështisë, dritës dhe të oksidimit për të gjitha produktet e saj.

Fakte Suplementare
Doza: 2 Softgels
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calories
Calories from fat
Total Fat
20
15
1 g

2%**

Vitamin A (as beta carotene, palmitate) 25 000 IU 500 %
Vitamin C (as ascorbate) 500 mg 833 %
Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl) 50 mg 2500 %
Biotin 100 mcg 33 %
Zinc (as ascorbate, oxide) 50 mg 333 %
Safflower Oil (Carthamus tinctorius) 1 000 mg
L-Cysteine (free form amino acid) 100 mg
Pau D’Arco (Tabebuia impetiginosa bark) 50 mg
Acidophilus (Lactobacillus) (supplying 80 million viable cells††) 20 mg
Garlic (Allium sativum) (equivalent to 500 mg of fresh garlic) 1 mg
Free Form Amino Acid Complex 198.08 mg
4913-candida-forte-toc-aminoacids
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
†† në çastin e prodhimit
** % e Vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2000 kalorish

Elemente të tjera:

Gelatin, glycerin, red palm oil, sunflower oil, lecithin, non-GMO maltodextrin, di-calcium phosphate, natural color, beeswax, vitamin E, silica and purified water.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL