Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

CoQ10 30 mg Softgels

CoQ10 30 mg Softgels

Description

Kjo substancë e vaj-tretshme është e pranishme në qelizat më të eukariote, kryesisht në Mitohondri. Ky është një komponent i zinxhirit të transportit të elektroneve dhe merr pjesë në frymëmarrjen aerobike të qelizave, duke gjeneruar energji në formën e ATP. 95% e energjisë në trupin e njeriut prodhohet në  mënyrë të tillë. Prandaj, organet me kërkesa energjike më të mëdha si zemra, mëlçia dhe të veshkat, kanë përqendrimet më të lartë të CoQ10.

Kapsulat e Nature’s Plus CoQ10 janë hermetikisht të vulosura për t’i mbrojtur nga oksidimi dhe për të ruajtur freskinë maksimale.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Softgel
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Coenzyme Q10
(100% pure crystalline, imported from Japan)
30 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Rice bran oil, gelatin, glycerin, beeswax, natural color (annatto) and purified water.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL