Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

DHEA-10 Vcaps®

DHEA-10 Vcaps®

Description

Kjo formulë me cilësi të lartë përmban dobitë shtuese të Bioperine® së aktivizuar.

Fakte Suplementare
Doza:1 Capsule
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
DHEA (pharmaceutical grade dehydroepiandrosterone) 10 mg
Bioperine (bioavailability-enhancing phytonutrient)
(from Piper nigrum fruit) (standardized 95% [4.8 mg] 1-piperoylpiperidine)
5 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Di-calcium phosphate, microcrystalline cellulose, vegetable cellulose, magnesium stearate and purified water.

Ky produkt është vegjeterian, hipoalergjik, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Kujdes – Të përdoret vetëm nga të rriturit. Konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit të produktit nëqoftëse jeni shtatzënë, ose keni fëmijë në gji, nëse keni çrregullimeprostatit, sëmundje serioze ose përdoroni ilaçeve.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL