Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

E FEM Capsules

E FEM Capsules

Description

Ç’ mrekulli! Cila balancë kimike ndron një vajzë të ngathët në një bukuri verbuese?! Lëkura e saj dhe flokët rrezatojnë shkëlqimin e rinisë. Dhjamët fëminor largohen në momentin kur ajo admiron trupin e derdhur të një gruaje. Rinia s’ka pse të largohet. Mund të mbahet ose të rigjenerohet duke restauruar ekuilibrin tuaj unik kimik natyral. Trupi mund të jetë i këndshëm dhe i gjallë edhe në moshë të kaluar.

Nature’s Plus® E Fem™ është një formulë natyrale e njohur, e pajisur me elementët ushqyes esencial që do të stimulojë dhe të ekuilibrojë kiminë personale të trupit tuaj për më tepër gjallëri dhe rini.

 1. Nëqofte se doni të restauroni ose të mbani lëkurën tuaj të butë dhe elastike të hidratuar.
 2. Në qofte se doni të restauroni ose të mbani flokët tuaja me shkëlqimin e tyre natyral.
 3. Në qoftë se doni të restauroni ose të mbani energjinë dhe staminën dhe karakteristikat e rinisë.
 4. Në qoftë se doni të restauroni ose të mbani bukurinë dhe rininë natyrale të trupit tuaj…

DUHET TE PROVONI E FEM!

Rinia është një gjëndje natyrale – Kthehuni në natyrë që ta rifitoni!

Shëndeti i grave mbështetet tek equilibri i përsosur i natyrës, një valle e koreografuar me kujdes të hormoneve dhe indeve, fuqi, durim, stamina, gjallëri, energji dhe gjëndje shpirtërore të shëndetshme ashtu si dhe funksionim të shëndetshëm seksual, kontroll peshe dhe shumë të tjera. E FEM™ jep një përzierje preçize të kalibruar të përbërësve ushqyes që trupi ka nevojë për të arritur equilibrin e tij unik optimal të hormoneve.

E FEM gjallëron sistemet që janë përgjegjëse për lëkurë të butë, të pastër dhe elastike, flokë me shkëlqim, për paraqitje të re… dhe jep energji pa kufi për të gëzuar këto dobi me pasionin e rinisë.

Përbërësit e E FEM

Maca – njihet si energjidhënëse tek gruaja, nxitës i libidos dhe burim rinie. Kërkimet tregojnë përmirësime në të gjithë equilibrin hormonal.

Alanzeebium Botanical Blend – është një kombinim herbalesh që tradicionalisht është dhënë te gratë për të përmirësuar paraqitjen dhe marrëdhëniet intime. Kërkimet e fundit tregojnë equilibrim të përmirësuar hormonal.

 1. Ekstrakti nga fruti Alangium salvifolium (A. lamarkii)
 2. Ekstrakti nga fruti Ziziphus mauritiana (Jujube)
 3. Citrus bioflavonoids

Faktorë Pasioni në një përzierje botanike

 1. Dong Quai [Angelica sinensis root] – bimë e Kinës së lashtë për shëndetin e grave
 2. Ginger [Zingiber officinale root] – e njohur në mbarë botën për krampat, dhembjet
 3. Damiana [Turnera diffusa var. aphrodisiaca whole herb] – njihet të equilibrojë nivelet e hormoneve femërore, e përdorur për shëndetin e grave.
 4. L-Arginine & L-Histidine – Formë e lirë aminoacidesh për prodhimin dhe equilibrin e shëndetshëm hormonal.

Flax lignans njihen të promotojnë funksionimin e shëndetshëm hormonal te gratë dhe kërkimet tregojnë për dobitë specifike për shëndetin e gjirit, për indet riprodhuese dhe ciklin menstrual.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 kapsula
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Niacin
(as niacinamide)
10 mg 50 %
Calcium
(as whole brown rice amino acid chelate, citrate complex)
100 mg 10 %
Magnesium
(as citrate complex)
50 mg 13 %
Zinc
(as citrate)
15 mg 100 %
Maca (Lepidium meyenii root)
(standardized 0.6% [1.8 mg] macamides and macaenes)
300 mg
Alanzeebium Botanical Complex
(Alangium salvifolium [A. lamarkii ] fruit extract,
Ziziphus mauritiana [jujube]
fruit extract, Citrus bioflavonoids [from Citrus limon exocarp])
100 mg
Passion Factors
Proprietary botanical blend [Dong Quai
(Angelica sinensis root), Ginger (Zingiber officinale root),
Cacao Fruit Extract (Theobroma cacao) (Metabromine™)
(standardized methylxanthines [theobromine, caffeine]),
Damiana (Turnera diffusa var. aphrodisiaca whole herb)],
L-Arginine (free form amino acid), L-Histidine
(free form amino acid)
100 mg
Flax (Linum usitatissimum seed)
(supplying 4 mg SDG flax lignans)
25 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Vegetable cellulose, microcrystalline cellulose, calcium carbonate, magnesium oxide, magnesium stearate and water.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator. Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, soje dhe qumësht.

E FEM nuk përmban hormone. Piksynimi është të fuqizojë ekuilibrin hormonal në mënyrë natyrale.

Kujdes – Konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit të produktit poqese jeni shtatzënë, ose keni fëmijë në gji ose keni ndërmënd të ngeleni shtatëzënë, ose nëse ju jeni në terapi zëvendësimi të hormoneve.

Product Detail

  No detail information
Comodo SSL