Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Fat Busters Tablets

Fat Busters Tablets

Description

Fat Busters është një produkt që përforcon menaxhimin shëndetësor të peshës. Përmban ForsLean®, një element ushqimor bimor i patentuar që promovon mazën muskulore të trupit ndërsa ndihmon në mbajtjen e gjëndjes shpirtërore pozitive.

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tablets
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calcium (as aminoate) 120 mg 12 %
Chromium (as polynicotinate) 120 mcg 100 %
ForsLean® (Coleus forskohlii extract)
(with standardized forskolin and naturally occurring enzymes)
250 mg
Green Tea (Camellia sinensis leaf)
(decaffeinated) (standardized 50% [100 mg] polyphenols)
200 mg
Rhodiola (Rhodiola rosea root) 100 mg
Ginger (Zingiber officinale root)
(standardized 4% [4 mg] volatile oils)
100 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Di-calcium phosphate, hydroxypropyl methylcellulose, stearic acid, magnesium stearate, silica and pharmaceutical glaze.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL