Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Folic Acid Hearts Tablets

Folic Acid Hearts Tablets

Description

Çdo tabletë kapërdihet lehtë dhe përmban një kompleks të acidit folik, vitaminë B6 dhe B12.

Përkon plotësisht me kërkesat e thella klinike të rekomanduara të këtyre elementeve ushqyese esenciale.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl) 5 mg 250 %
Folic Acid 400 mcg 100 %
Vitamin B-12 (as cyanocobalamin) 15 mcg 250 %

 

Elemente të tjera:

Di-calcium phosphate, microcrystalline cellulose, stearic acid, vegetable cellulose, silica, magnesium stearate, riboflavin and pharmaceutical glaze.

Ky produkt është hypo-alergjik, vegjeterian

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL