Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Hema-Plex® Softgels

Hema-Plex® Softgels

Description

Nature’s Plus® HEMA-PLEX® është një formulë unike e veçantë që ofron mbështetje ushqimore të fuqishme për një shëndet të përgjithshëm të gjakut. E aktivizuar me 85mg hekur aminoacid-chelated, 300mg vitamin C, kofaktor esencial (B-Complex, minerale esenciale) dhe Proanthocyanidin / bioflavonoid komplekse për mbrojtje antioxidante superiore, HEMA-PLEX® është Formula Ultimate për një Mbështetje Totale të Gjakut!

Megjithëse formula e mëparshme e tabletave me çlirim gradual ka absorbim dhe biodisponueshmëri më të mirë, shumë njerëz si atletët preferojnë kapsulat, për të rritur nivelet e hekurit në gjak dhe për shpërndarjen e shpejtë të oksigjenit në inde. Gjithashtu, shumë janë ata që me kapsulat ndjejnë që duart dhe këmbët e tyre të ftohta, të ngrohen.

 

FAKTE SUPLEMENTARE
Doza: 3 Softgels
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calories
Calories from Fat
Total Fat
12
9
1 g
< 1%**
Vitamin C (Proprietary Esterified Complex –  as ascorbyl palmitate, ascorbic acid, magnesium ascorbate, potassium ascorbate, zinc ascorbate) 300 mg 500%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 30 IU 100%
Thiamin (vitamin B1) (as thiamine HCI) 25 mg 1667%
Riboflavin (vitamin B2) 25 mg 1470%
Niacin (as niacinamide) 50 mg 250%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 25 mg 1250%
Folate (as folic acid) 400 mcg 100%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 1000 mcg 16,667%
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 25 mg 250%
Calcium (as amino acid chelate/complex) 25 mg 3%
Iron (as amino acid chelate/complex) 85 mg 472%
Zinc (as monomethionine**) 5 mg 33%
Selenium (as amino acid complex) 10 mcg 14%
Copper (as amino acid chelate) 2 mg 100%
Manganese (as amino acid chelate/complex) 5 mg 250%
L-Cysteine (free form amino acid) 50 mg
Proanthoplex (Proprietary Proanthocyanidin/ Bioflavonoid Complex: Lemon Bioflavonoids, Bilberry, Blackberry, Green Tea, Black & Red Raspberry) 25 mg
Beet (Beta vulgaris ) 15 mg
** Përqindja e Vlerës Ditore është bazuar në një dietë prej 2000 kalorish
† Vlera Ditore (DV) e papërcaktuar

 

Elemente të tjera:

Sunflower oil, gelatin, glycerin, beeswax, lecithin, purified water, natural color, chlorophyll, spinach (Spinacia oleracea leaf), broccoli (Brassica oleracea floret), shattered cell wall chlorella, spirulina, rice protein, non-GMO maltodextrin and citric acid.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa gluten, ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL