Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

HyalurOn

HyalurOn

Description

Acidi Hyaluronik është mukopolisakharit i posaçëm me prezencë natyrale në trupin e njeriut (prodhohet nga trupi). Eshtë një nga lëndët e studjuara më gjerësisht në mjekësinë e sotme dhe është objekt i qindra studimeve klinike, në veçanti në fushën e kirurgjisë ortopedike dhe okulare. Funksionimet e tij në trup përfshijnë transferimin e ujit, hidratimin dhe mbrojtjen e indeve, si edhe lubrifikimin e pjesëve lëvizëse, siç janë muskujt dhe kyçet.

Në sajë të stabilitetit të tij, afrushmërisë së tij kimike me qelizat dhe origjinës së tij biosintetike, Acidi Hyaluronik përdoret në prodhime të ndryshme për mbrojtjen e lëkurës si faktor i fuqishëm hidratues. Eshtë një nga molekulat e natyrshme, të cilat, kryesisht, thithin ujë dhe për këtë arsye konsiderohet faktor natyror hidratues.

HyalurOn bazohet tek acidi Hyaluronik si solucion i lëngshëm. Acidi Hyaluronik që përmbahet në HyalurOn është nga më të pastrat që disponohen sot dhe që ka peshën më të lartë molekulare rreth 2.4 milion Dalton, i vetmi që është provuar të absorbohet efektivisht nga trupi .

Karakteristikat Kryesore

  1. Shton elasticitetin e lëkurës dhe parandalon krijimin e rrudhave.
  2. Lubrifikon dhe mbron kartilagjet, duke parandaluar plakjen e kyçeve.
  3. Eshtë hidratuesi më i mirë natyral i disponueshëm i indeve.
  4. Mban sytë të pastra, të lëngshme dhe të shëndetshme.
  5. Vepron kundër krijimit të plagëve dhe përmirëson mbylljen e tyre duke mos lënë shënja.

Udhëzime Perdorimi

Tretni 1ml (7 pika) të produktit në një gotë ujë, 1 deri 3 herë ditën.

Eshtë e rëndësishme të përdorni HyalurOn çdo ditë, veçanërisht shishen e parë.

Propozohet që të përdoret HyalurOn çdo mëngjez (kjo është një mënyrë e mirë që të mësoheni me përdorimin e përditshëm).

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL