Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Lecithin 1200 mg Softgels

Lecithin 1200 mg Softgels

Description

Lecithini shfytëzohet nga çdo qelizë e gjallë në trupin e njeriut. Eshtë treguar se lecithini ndihmon shëndetin kardio-vaskular, fuksionimin e shëndoshë të trurit, dhe shëndetin e mëlçisë dhe të zorrëve.

Lecithini e Nature’s Plus, është prodhuar nga lecithin i lëngët i cilësisë më të shkëlqyer dhe përfshin këto efekte të shëndetshme dhe gjithashtu përkrah nivele më të larta energjike, duke e kthyer atë në një suplement shumë efektiv për ata që e përdorin.

Fakte Suplementare
Doza: 1 Softgel
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calories
Calories from fat
10
10
Total Fat 1.5 g 0 % *
Lecithin (from soy [Glycine max]) 1200 mg
* Përqindja e Vlerës Ditore është bazuar në një dietë prej 2000 kalorish
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Gelatin, glycerin and purfied water.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL