Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Liquid Sunshine® Vitamin D3 2500 IU Liquid Drops – Orange Flavor

Liquid Sunshine® Vitamin D3 2500 IU Liquid Drops – Orange Flavor

Description

Çdo pikë e shijshme me aromë portokalli të Nature’s Plus® LIQUID SUNSHINE® Vitamin D3 Liquid Drops, jep një sasi të matur prej 2500 IU të vitaminës D3 (cholecalciferol), të formës aktive biodisponueshme të vitaminës D. Kjo formulë jashtëzakonisht e përshtatshme, karakterizohet nga EFASorbEFA Absorption Complex për absorbimin dhe shfytëzimin në maksimum.

Studimet tregojnë se marrja e 5,000 IU të vitaminës D3 çdo ditë, mund të ndihmojë shumë njerëz të arrijnë absorbimin më optimal të kalciumit dhe të ndihmojnë në densitetin dhe shëndetin e kockave. Madje, sipas statistikave të Qendrës Kombëtare për Shëndetin, më tepër se 35% të amerikanëve nuk marrin as minimumin e Vlerës Ditore (DV) prej 400 IU, që shërben vetëm për të parandaluar mungesën. Dhe kërkimet e fundit tregojnë se nëse merrni vetëm Vlerën Ditore, ju ndoshta s’ merrni mjaft për shëndetin tuaj optimal.

LIQUID SUNSHINE Vitamin D3 Liquid Drops e tejkalon veprimtarinë e kufizuar të 400 IU duke dhënë përfitime të larta shëndetësore, që mund të gjënden vetëm në nivele të tilla me potenciale të larta.

LIQUID SUNSHINE Vitamin D3 2500 IU Liquid Drops:

  1. Jep Vitamin D3 (cholecalciferol), në formën më të lartë natyrale të biodispozicionuar.
  2. Karakterizohet nga fakti se lëngëzon gojën dhe ka aromë të shijshme portokalli.
  3. Lehtëson absorbimin dhe përdorimin me EFASorbEFA Absorption Complex.
  4. Përkrahet nga laborator i pavarur me artikuj që verifikojnë cilësinë e lartë.
  5. Është nga Nature’s Plus, firma që ju besoni!

Me Nature’s Plus® LIQUID SUNSHINE® Vitamin D3 2500 IU Liquid Drops, që është një produkt me potencial të lartë, konsumatorët mund të ndihmojnë shëndetin e kockave në mënyrë natyrore.

Fakte Suplementare
Doza: 1 Pikë në ditë Përmbajtja: 365 pika
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 2500 IU 625 %

Elemente të tjera:

EFASorb™ EFA Absorption Complex [Lecithin (from sunflower), phosphatidylcholine, phosphatidylserine, lipid-digesting minerals (calcium, potassium and chloride)], sanflower oil, natural orange oil.

Ky produkt është hypo-alergjik, vegjeterian, pa gluten.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL