Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Liquid Sunshine® Vitamin D3 5000 IU – Tropical Citrus

Liquid Sunshine® Vitamin D3 5000 IU – Tropical Citrus

Description

Vetëm një lugë të shijshme gjelle, me aromë qitroje tropikale të Nature’s Plus® LIQUID SUNSHINE® Vitamin D3 5000 IU, jep një sasi të matur prej 5000 IU të vitaminës D3 (cholecalciferol), të formës më aktive biodisponueshme të vitaminës D.

Studimet tregojnë se marrja e 5,000 IU të vitaminës D3 çdo ditë, mund të ndihmojë shumë njerëz të arrijnë absorbimin më optimal të kalciumit dhe të ndihmojnë në densitetin dhe shëndetin e kockave. Madje, sipas statistikave të Qendrës Kombëtare për Shëndetin, më tepër se 35% të amerikanëve nuk marrin as minimumin e Vlerës Ditore (DV) prej 400 IU, që shërben vetëm për të parandaluar mungesën. Dhe kërkimet e fundit tregojnë se nëse merrni vetëm Vlerën Ditore, ju ndoshta s’ merrni mjaft për shëndetin tuaj optimal.

LIQUID SUNSHINE Vitamin D3 5000 IU e tejkalon veprimtarinë e kufizuar të 400 IU duke dhënë përfitime të larta shëndetësore, që mund të gjënden vetëm në nivele të tilla me potenciale të larta.

LIQUID SUNSHINE Vitamin D3 5000 IU:

  1. Jep Vitamin D3 (cholecalciferol), në formën më të lartë natyrale të biodispozicionuar.
  2. Karakterizohet nga fakti se lëngëzon gojën dhe ka aromë të shijshme portokalli.
  3. Përkrahet nga laborator i pavarur me artikuj që verifikojnë cilësinë e lartë.
  4. Është nga Nature’s Plus, firma që ju besoni!

Me Nature’s Plus® LIQUID SUNSHINE® Vitamin D3 5000 IU, që është një produkt me potencial të lartë, konsumatorët mund të ndihmojnë shëndetin e kockave në mënyrë natyrore.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablespoon (1/2 fl. oz.) (14.79 ml)
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calories 20
Total Carbohydrate
Sugars
Sugar Alcohol
5 g
3 g
1 g
2 % *

Vitamin D3 (as cholecalciferol) 5000 IU 1250 %
* Përqindja e Vlerës Ditore është bazuar në një dietë prej 2000 kalorish
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Purified water, VITASWEET® (agave nectar, fructose, fruit juice concentrate, xylitol), vegetable glycerin, citric acid, natural flavors, sodium benzoate (preserves freshness), potassium sorbate (preserves freshness), turmeric, xanthan gum and natural color.

Ky produkt është hypo-alergjik, vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra dhe ëmbëlsor artificial.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL