Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Mega CLA 1200™ Softgels

Mega CLA 1200™ Softgels

Description

Conjugated Linoleic Acid (CLA) është një alternativë e fuqishme natyrale për ata që kërkojnë përkrahje dinamike ushqyese në menaxhimin e peshës.

Nature’s Plus me krenari paraqet një formulë përparimtare – Mega CLA 1200™, cilësia më e lartë e acidit polimorfik linoleik që exziston sot. Mega CLA 1200 përmban Clarinol™ (CLA i standartizuar 80% [1200 mg]) i cili përputhet me standartet më të rrepta për pastërtinë dhe për sigurinë (duke përfshirë ISO, GMP, HACCP dhe California’s Prop. 65), duke rezultuar në CLA të cilësisë më të lartë.

Shkenca udhëheqëse ushqimore e ka veçuar CLA si një element ushqimor bimor që mund të vendosë individët në kontroll të menaxhimit të peshës.

Mega CLA 1200™ është më efektiv kur kombinohet me një dietë të shëndetshme dhe stërvitje.

Fakte Suplementare
Doza: 1 Softgel
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calories 10
Calories from Fat 10
Total Fat 1.5 g 2 %**
Conjugated Linoleic Acid (CLA)
std. 1:1 c9-t11:t10-c12
1200 mg
888 mg
* Përqindja e Vlerës Ditore është bazuar në një dietë prej 2000 kalorish
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Gelatin, glycerin, purified water and natural coloring.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL