Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Mega-Stress Complex

Mega-Stress Complex

Description

Për të gjithë ata që përjetojnë ankth dhe nervozime si rezultat i kushteve emocionale dhe me shumë stres, Mega-Stress Complex është projektuar që të zëvendësojë vitaminat e ujë-tretshme që humbasin vlera gjatë konditave të tilla.

Potenca e standardizuar e rrënjëve Valerianë dhe Kamomili është e butë, por për të qënë më efektive, janë përfshirë edhe bimë të tjera që njihen për karakteristikat e tyre qetësuese.

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet
Përmbajtja për Dozë % Vlerës Ditore
Vitamin C (as ascorbic acid) 500 mg 833 %
Thiamin (vitamin B-1) (as thiamine HCI) 60 mg 4000 %
Riboflavin (vitamin B-2) 60 mg 3529 %
Niacin (as niacinamide) 125 mg 625 %
Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl) 100 mg 5000 %
Folate (as folic acid) 400 mcg 100 %
Vitamin B-12 (as cyanocobalamin) 250 mcg 4167 %
Biotin 75 mcg 25 %
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 200 mg 2000 %
Calcium (as amino acid chelate/complex) 100 mg 10 %
Magnesium (as amino acid chelate/complex) 50 mg 13 %
Zinc (as amino acid chelate/complex) 25 mg 167 %
Inositol 100 mg
Valerian (Valeriana officinalis root) 50 mg
Choline (as bitartrate) 32 mg
PABA (para-aminobenzoic acid) 30 mg
Chamomile (Matricaria recutita flower) 25 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

Elemente të tjera:

Stearic acid, microcrystalline cellulose, di-calcium phosphate, rose hips (Rosa canina fruit), isolated soy protein, hydroxypropyl methylcellulose, silica, magnesium stearate, rice bran, calcium carbonate, magnesium oxide, zinc sulfate and pharmaceutical glaze.

Ky produkt është vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL