Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

MIGHTY LEAN® Capsules

MIGHTY LEAN® Capsules

Description

Nature’s Plus MIGHTY LEAN® është një arritje revolucionar ushqimore e dizajnuar të çojë formën tuaj personale në lartësi të reja. Çdo kapsule e fuqishme dhe pa efedrin bashkon dobitë e panumërta të vitaminave, të mineraleve, të ekstrakteve energji-dhënëse bimore dhe të faktorëve metabolik të patentuar me efektet stimuluese të adaptogenic rhodiola.

MIGHTY LEAN® është i përkryer për individë që kërkojnë të humbasin shpejt dhe me siguri ato kilet këmbëngulëse.

Krijoni trupin që doni! Fitoni gjëndjen fizike që ju dëshironi! Zbuloni potencialin e vërtetë të trupit tuaj!

Fakte Suplementare
Doza: 3 Capsules
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin B-12 (as cyanocobalamin) 500 mcg 8333 %
Chromium (as chromium polynicotinate, chloride) 120 mcg 100 %
Proprietary MIGHTY LEAN Herbal Blend 
Guarana seed‡, Spirulina, Cacao Fruit (Theobroma cacao) (Metabromine)‡, Green Tea (Camellia sinensis leaf)‡
‡ standardized extract
620 mg
Rhodiola (Rhodiola rosea root) (with standardized rosavin, salidroside, polyphenols, beta-vicianosides, rosin and rosarin) 300 mg
Korean Ginseng (Panax ginseng root)
standardized 15% [37.5 mg] ginsenosides)
250 mg
CITRIMAX (Garcinia cambogia fruit extract,
standardized 50% [50 mg] [-]hydroxycitrate)
100 mg
ForsLean® (Coleus forskohlii extract) (with standardized forskolin) 100 mg
Conjugated Linoleic Acid (CLA)** (standardized 1:1 c9-t11:t10-c12) 100 mg
Eleuthero (Eleutherococcus senticosus root)
(standardized 0.8% [0.4 mg] eleutherosides)
50 mg
Bioperine® (from Piper nigrum fruit)
(standardized to 95% [0.95 mg] 1-piperoylpiperdine)
1 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Energy Blend (proprietary blend of creatine monohydrate, alpha lipoic acid and glutamine), gelatin, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silica and purified water. Contains soy and milk.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Përmban sojë dhe qumësht.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL