Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Natural Beta Carotene

Natural Beta Carotene

Description

Prejardhja e Natural Beta Carotene është nga Alga Dunaliella salina.

Kapsulat e Nature’s Plus me Beta Carotene Natyrale përmbajnë 25,000 IU të aktivitetit të Vitaminës A dhe asnjë kimikat ose prezervativ nuk është përdorur gjatë prodhimit.

Dunaliella salina është një algë një-qelizore që kultivohet në ujin e detit ose në liqene të kripur dhe që prodhojnë 10,000 herë më tepër Beta Carotene sesa qelizat e karrotës.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Softgel
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin A (as beta carotene) 25.000 IU 500 %
Vitamin E (as d-alpha tocopherol) 1 IU mg 3 %

 

Elemente të tjera:

Soy oil, Dunaliella salina algae, gelatin, glycerin, purified water, beeswax and lecithin.

Ky produkt është pa gluten, pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Vitamina E është shtuar si një antioksidant dhe konservator natyral.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL