Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Omega Krill Oil 600 MG Liquid Capsules

Omega Krill Oil 600 MG Liquid Capsules

Description

Nature’s Plus® Omega Krill™ Oil ështe thjesht suplimenti Krill Omega-3 EFA prospholipid më efektiv që ësthe prodhuar gjer më sot. Prospholipidet tona te fuqishme tejkalojnë në çdo mënyrë të mundshme  vajrat e zakonshme  të peshkut. Ne përqëndrojmë në kapsulat tona vetëm Krill nga më të pastërtat, që kapet në ujrat e pastërta dhe të virgjëra të Antarktidës. Teknologjia Pure Assure™ Potency Preservation, duke përfshirë shkëlqimin nitrogen, ekstraktin e rozmarisë dhe kapsulat e forta me densitet të lartë, garanton në maksimum biodisponueshmërinë e tij. Kapsulat e mbushura me Omega Krill Oil të Nature’s Plus janë të dobishme dhe këtë mund ta ndjeni menjëherë!

Kapsulat e mbushura me Omega Krill Oil:

 1. Paraqesin dobitë e veprimit të shpejtë të lëngut të përshtatur në kapsulë!
 2. Përmbajnë vetëm Krill Oil më të freskët dhe të kualitetit më të lartë
 3. Përmbajnë koncentrimin më të lartë të Acideve Yndyrore Esenciale Omega-3 në formën phospholipid
 4. Çon në maksimum tretjen, thithjen dhe asimilimin me EFAsorb, minerale lipid-digesting.
 5. Mban në maksimum freskinë nëpërmjet sistemit ekskluziv Pure Assure Potency Preservation.

Biodisponueshmëri superiore – Biodisponueshmëria e Nature’s Plus Omega Krill Oil është e pakonkurueshme. Duke përdorur vetëm Krill që futet në proçes që në momentin kur kapet, vaji ynë Krill ruan në maksimum nivelet e DHA dhe EPA, acide yndyrore esenciale Omega-3, në formë phospholipide. Çdo qelizë e trupit rrethohet nga një membranë e përbërë nga dy shtresa phospholipide. Phospholipidet DHA dhe EPA i japin membranës qelizore elasticitet dhe qëndrueshmëri. Nature’s Plus Omega Krill Oil jep formën biologjike aktive phospholipide të këtyre acideve yndyrore, të cilat përdorin vetitë e larta absorbuese për të rinovuar qelizat gjatë gjithë trupit.

Për të siguruar dhe vërtetuar pastërtinë e vajit tonë Krill, të gjitha proçeset zhvillohen dhe drejtohen nga një “nitrogen blanket” (mbulesë nitrogene), e cila ndalon oksigjenin për të ardhur në kontakt me vajin e Krillit.

Për të ruajtur akoma më tej potencën e tij, vaji Krill është përforcuar me një sasi të vogël ekstrakti nga bima rozmari, e cila bllokon zhvillimin e mikrobeve. Si rezultat kemi një sistem shpërndarës pa oksigjen dhe pa mikrobe të vajit Krill që ruan pastërti dhe aktivitet më të mirë se çdo sistem tjetër në treg.

Kapsulat e mbushura me Nature’s Plus Omega Krill Oil karakterizohen nga:

 1. 600 mg vaj Krilli për çdo kapsulë me 30% si acide yndyrore esenciale
 2. Niveli më i lartë i Acideve Yndyrore Esenciale Phospholipide
 3. Acidet Yndyrore Esenciale standartizohen më tej në 42% phospholipide
 4. 3 mg Astaxanthin për çdo capsule, që prodhohet natyralisht nga kafshët e detit
 5. Minerale EFASorb të veçanta për përmirësimin e marrjes dhe të asimilimit të kapsulës
 6. Standartet më të larta në pastërti – pa erë peshku – pa asnjë shije pas marrjes së kapsulës dhe pa asnjë shqetësim për papastërtitë.

Konsumatorët do ta njohin Nature’s Plus Omega Krill Oil nga veprimtaria shumë e lartë – Dobi që ju mund t’i ndjeni!

Fakte Suplementare
Doza: 1 – 2 Capsules
Sasia
Per 1 Capsule Per 2 Capsules
Calories 5 10
Calories from Fat 5 10
Total Fat 1 g 1%** 1 g 2% **
Vitamin A (from krill) 60 IU 1% 120 IU 2 %
Antarctic Krill Oil 600 mg 1200 mg
Phospholipids (standardized 42%) 250 mg 500 mg
EPA (eicosapentaenoic acid)‡ 94 mg 188 mg
DHA (docosahexaenoic acid)‡ 56 mg 112 mg
Astaxanthin
(from krill; Haematococcus pluvialis)
3 mg 6 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Acide Yndyrore Omega-3 nga vaj krilli

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, qumësht, vezë, peshk, butak, arra, kikirikë, grurë dhe soje.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

  No detail information
Comodo SSL