Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

ProCreation Female Fertility Support™ Capsules

ProCreation Female Fertility Support™ Capsules

Description

Me përafërsi natyrale për shëndetin e riprodhimit, Nature’s Plus™ formuloi ProCreation™, një supplement bimor me vitamina dhe minerale i projektuar posaçërisht për të përkrahur funksionin riprodhues optimal me elemente ushqimore.

ProCreation Male Fertility Support™ & ProCreation Female Fertility Support™ ofrojnë një ndihmë ushqimore natyrale prindërve të ardhshëm – formula të sofistikuara që përmbajnë elemente ushqimorë thelbësorë në nivele të kalibruara për sukses optimal riprodhimi.

Me ndihmën e bimëve të testuara, antioksidantëve, vitaminave, mineraleve dhe enzimave, ProCreation kombinon përbërësit më efektiv natyror për të rritur në maksimum fertilitetin, duke vënë natyrën në krah të prindërve të ardhshëm.

ProCreation Female Fertility Support™ jep B-Complex dhe acid folik, si edhe ekstrakt çaji jeshil kinez dhe vitamin A (si beta carotene), C, dhe E.

Ky supplement i avancuar përmban gjithashtu chasteberry dhe një seri antioksidantësh që përkrahin sistemin riprodhues.

ProCreation Female Fertility Support™ është mënyra më e natyrshme për të maksimizuar funksionin riprodhues:

  1. Ofron çaj jeshil të standartizuar për të përkrahur funksionimin optimal të mitrës
  2. Jep vitamina A (as beta carotene), C and E, të cilat janë rëndësishme për riprodhimin
  3. Përfshin DHA për të mbështetur zhvillimin e embrionit në fazat e para dhe implantimin e mitrës
  4. Jep Ferti-Forté Herbal Blend dhe chasteberry për përkrahjen e funksioneve hormonale
  5. Përmban antioksidantë që është treguar që përmirësojnë shëndetin e përgjithshëm riprodhues
  6. Është ndihmë e sigurt, natyrale dhe efektive

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Kapsula
Përmbajtja për dozë  % Vlerës Ditore
Vitamin A (as beta carotene) 5000 IU 100 %
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 100 %
Vitamin D3 (cholecalciferol) 400 IU 100 %
Vitamin E (as d-alpha-tocopheryl succinate) 30 IU 100 %
Vitamin K2 (as menatetrenone) 100 mcg 125 %
Thiamin (as thiamin HCl) (vitamin B1) 20 mg 1,333 %
Riboflavin (vitamin B2) 20 mg 1,176 %
Niacin (as niacinamide) 20 mg 100 %
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 20 mg 1,000 %
Folate (as folic acid) 800 mcg 200 %
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 20 mcg 333 %
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 10 mg 100 %
Calcium (as amino acid chelate) 50 mg 5 %
Iron (as amino acid chelate) 18 mg 100 %
Magnesium (as amino acid chelate) 25 mg 6 %
Zinc (as amino acid chelate) 15 mg 100 %
Selenium (as l-selenomethionine) 70 mcg 100 %
Copper (as gluconate) 2 mg 100 %
Manganese (as amino acid chelate) 5 mg 250 %
Chromium (as polynicotinate)** 120 mcg 100 %
Chinese Green Tea (Camellia sinensis leaf)
(decaffeinated) (standardized 50% [25 mg] polyphenols)
50 mg
Ferti-Forté Whole Food Blend Acerola cherry, apple pectin, black currant seed, broccoli, bromelain (from pineapple fruit), carrot, chlorella, green cabbage, Pacific kelp, papaya, parsley, rose hips, spinach, spirulina, sunflower oil, watercress, Chinese cabbage, fig, brown rice, garlic‡, date, maca (Lepidium meyenii root) and Korean ginseng (Panax)‡ 50 mg
Turmeric (Curcuma longa rhizome) (standardized 95%
[47.5 mg] curcumin)
50 mg
Chasteberry (Vitex agnus-castus fruit) standardized 0.5%
[250 mcg] agnuside, 0.6% [300 mcg] aucubin
50 mg
DHA (docosahexaenoic acid)
(omega-3 fatty acid from fish [tuna] oil)
16 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.
‡ Ekstrakt i standartizuar

 

Elemente të tjera:

Vegetable cellulose, microcrystalline cellulose, stearic acid, magnesium stearate and purified water. Përmban sojë dhe qumësht.

Ky produkt është vegjeterian, pa gluten, pa ngjyra artificiale dhe konservator.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL