Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

ProCreation Male Fertility Support™ Capsules

ProCreation Male Fertility Support™ Capsules

Description

Me përafërsi natyrale për shëndetin e riprodhimit, Nature’s Plus™ formuloi ProCreation™, një supplement bimor me vitamina dhe minerale i projektuar posaçërisht për të përkrahur funksionin riprodhues optimal me elemente ushqimore.

ProCreation Male Fertility Support™ & ProCreation Female Fertility Support™ ofrojnë një ndihmë ushqimore natyrale prindërve të ardhshëm – formula të sofistikuara që përmbajnë elemente ushqimorë thelbësorë në nivele të kalibruara për sukses optimal riprodhimi.

Me ndihmën e bimëve të testuara, antioksidantëve, vitaminave, mineraleve dhe enzimave, ProCreation kombinon përbërësit më efektiv natyror për të rritur në maksimum fertilitetin, duke vënë natyrën në krah të prindërve të ardhshëm.

I krijuar me të gjithë përbërësit natyror, ProCreation Male Fertility Support™ krenohet me suplementin ushqimor të plot, me zinc me bio-ekzistencë të lartë, si dhe vitamin A, B-Complex, C dhe E. Ky supplement i avancuar përmban gjithashtu L-arginine dhe L-carnitine, aminoacide të rëndësishme që njihen për promovimin e funksionit të shëndetshëm riprodhues.

ProCreation Male Fertility Support™ përsos shëndetin riprodhues, në mënyrë natyrale:

  1. Përmban zink me bio-ekzistencë të lartë
  2. Përfshin vitamina A, B-complex, C dhe E
  3. Ofron L-arginine and L-carnitine, aminoacide të rëndësishme për prodhimin e shëndetshëm të hormoneve
  4. Me antioksidantë, si zinku, që është treguar që përmirëson cilësinë dhe lëvizshmërinë e spermës
  5. Ësthë ndihmë e sigurt, natyrale dhe efektive

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Kapsula
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin A (as beta carotene) 5000 IU 100 %
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 100 %
Vitamin D3 (cholecalciferol) 400 IU 100 %
Vitamin E (as d-alpha-tocopheryl succinate) 150 IU 500 %
Vitamin K2 (as menatetrenone) 100 mcg 125 %
Thiamin (as thiamin HCl) (vitamin B1) 20 mg 1333 %
Riboflavin (vitamin B2) 20 mg 1176 %
Niacin (as niacinamide) 20 mg 100 %
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 20 mg 1,000 %
Folate (as folic acid) 400 mcg 100 %
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 20 mcg 333 %
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 10 mg 100 %
Calcium (as amino acid chelate) 50 mg 5 %
Iron (as amino acid chelate) 5 mg 28 %
Magnesium (as amino acid chelate) 25 mg 6 %
Zinc (as amino acid chelate) 25 mg 167 %
Selenium (as l-selenomethionine) 100 mcg 143 %
Copper (as gluconate) 2 mg 100 %
Manganese (as amino acid chelate) 5 mg 250 %
Chromium (as polynicotinate)** 120 mcg 100 %
L-arginine (free form amino acid) 100 mg
Ferti-Forté Whole Food Blend
Acerola cherry, apple pectin, black currant seed, broccoli, bromelain  (from pineapple fruit), carrot, chlorella, green cabbage, Pacific kelp,  papaya, parsley, rose hips, spinach, spirulina, sunflower oil, watercress, Chinese cabbage, fig, brown rice, garlic‡, date, maca (Lepidium meyenii root) and Korean ginseng (Panax)‡
50 mg
L-carnitine (as L-carnitine-L-tartrate) 50 mg
L-taurine 50 mg
Pacific Oyster Extract (Crassostrea gigas thunberg) 50 mg
Turmeric (Curcuma longa rhizome)
(standardized 95% [47.5 mg] curcumin)
50 mg
† Vlera Ditore (DV) e Pavendosur.
‡ Ekstrakt i standartizuar

 

Elemente të tjera:

Microcrystalline cellulose, stearic acid, magnesium stearate, vegetable cellulose and purified water. Përmban sojë dhe mollusk.

Ky produkt është vegjeterian, pa gluten, pa ngjyra artificiale dhe konservator.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL