Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Salitair

Salitair

Description

Salitair është një pompë rimbushëse thithjeje që ofron dobitë natyrale të terapisë së kripës së minave në komfortin e shtëpisë tuaj. E krijuar në mënyrë të tillë që të rikrijojë mikroklimën e kripës terapeutike të minjerës, Salitair dizinfekton sistemin e frymëmarrjes duke zhdukur papastërtitë dhe përmirëson shëndetin e gjithanshëm të të githa pjesëve që përfshihen në frymëmarrje.

Kjo terapi e provuar klinikisht mund të ndihmojë në përmirësimin e simptomave për ata që vuajnë nga:

 1. Alergji
 2. Asthma
 3. Bronshiti
 4. Të ftohtit
 5. COPD
 6. Emfyzema
 7. Riniti
 8. Gërhitja
 9. Kolla e mirë
 10. Probleme të frymëmarrjes të shkaktuara nga duhani.

Ena e lehtë plastike ka një ndarje qëndrore për kripën ndërmjet 2 filtrave dhe një gyp të krijuar apostafat për gojën. Trajtimi është i thjeshtë, duhet vetëm të thithni ajrin nga pajisja dhe të nxirrni frymën nëpërmjet hundës për 15 minuta çdo ditë.

Kur ju thithni, lagështia e ajrit që kalon nga ndarja kryesore përthith pjesë shumë të vogla të kripës. Këto pjesë mikroformike të kripës dizinfektojnë sistemin e frymëmarrjes në kohën që ato thithen para se të dalin nga hunda. Kurimi nxit mekanizmat vetëdizinfektuese të trupit në mënyrë natyrale  dhe ndihmon për pastrim të mëtejshëm të sistemit të frymëmarrjes nga papastërtitë dhe qetëson irritimet e shkaktuara nga alergjitë dhe infeksionet.

Kjo terapi me kripë është provuar klinikisht për të:

 1. Dizinfektuar gjithë sistemin e frymëmarrjes
 2. Ndihmuar riabilitimin pas infeksioneve
 3. Ndihmuar për lehtësimin e frymëmarrjes

Ky trajtim që është 100% i pastër nga ilaçe kimike, ofron një alternativë për trajtimet tipike me steroidë të përshkruara për çrregullime kronike të frymëmarrjes, ndërsa rrit shëndetin e përgjithshëm të frymëmarrjes për t’u mbrojtur nga kondita akute siç janë kolla dhe infeksionet e gjoksit.

Product Detail

  No detail information
Comodo SSL