Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Super C Complex

Super C Complex

Description

Ka një arsye pse Vitamina C është vitamina më e njohur dhe më e vlerësuar në të gjithë botën: Ky antioksidant i fuqishëm ndikon në shumë sisteme të trupit, duke përfshirë sistemin vaskular, krijimin dhe mbrojtjen e elasticitetit të enëve të gjakut dhe të lëkurës si edhe mbrojtjet natyrore.

Super C Complex Sustained Release përmban 1,000 mg Vitamin C së bashku me bioflavonoide, Rutin dhe Hesperidin për të shtuar absorbimin e Vitaminës C nga trupi, në një bazë të veçantë me potencial të lartë, e cila ofron çlirimin gradual të elementeve për një periudhë të zgjatur kohore.

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin C (as ascorbic acid) 1000 mg 1667 %
Bioflavonoids (from Citrus limon and
Citrus sinensis whole fruit)
(supplying active flavanones, 48% [240 mg]
and active flavanols and flavones, 2% [10 mg])
500 mg
Rutin (from Sophora japonica leaf) 100 mg
Hesperidin Complex
(from Citrus limon exocarp)
100 mg
Rose Hips (Rosa canina fruit) 100 mg
Acerola (Malpighia glabra fruit) 50 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Hydroxypropyl methylcellulose, stearic acid, silica, magnesium stearate and pharmaceutical glaze.

Ky produkt është hypo-alergjik, vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

 

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL