Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

T MALE™ Capsules

T MALE™ Capsules

Description

Nature’s Plus® T MALE është një suplement revolucionar që ndihmon në mënyrë natyrale prodhimin e testosteronit te burrat. Testosteroni pozitivisht ndikon fiziologjinë mashkullore, duke dhënë fuqi, qëndrueshmëri, forcë imuniteti, gjallëri, durim, energji, funksion të mirë të trurit, gjëndje të mirë shpirtërore, funksion seksual dhe shumë të tjera. Elementë ushqimor të fuqishëm dhe shpejt-veprues, që kanë ViNitrox fruit polzphenols, zinc aspartate me potencial të lartë, kalcium dhe fenugreek, rrisin në maksimum prodhimin e gjallërueshëm të testosteronit.

Zinc Aspartate ofron 30 mg zink me bio-dispozicionueshmëri të lartë për të promovuar testosteronin e lirë. Shkencëtarët besojnë se për arsye që zinku luan shumë role në prodhimin dhe në rregullimin e testosteronit, edhe mangësia më e vogël mund të ulë nivelet e testosteronit deri në 50%.

Kalciumi është një mineral kyç që përdoret nga trupi për gjenerimin e sigurt dhe të natyrishëm të testosteronit

Tongkat Ali ka qënë i njohur si përforcues dhe afrodisiak nga kulturat e Paqësorit e Jugut. Tani, aktiviteti i tij ushqimor për prodhimin e testosteronit konfirmohet nga shkenca moderne.

ViNitrox™, nga rrushi dhe përqëndrime të mollës, ndihmon në parandalimin e radikaleve të lira peroxynitrite që ndikojnë në uljen e niveleve të testosteronit.

Fenugreek besohej prej kohësh që promovon fertilitetin. Shkenca moderne zbulon se fenugreek mund të nxisi prodhimin e testosteronit dhe funksionin e shëndetshëm riprodhues të mashkullit.

Tribulus terrestris është i njohur për aftësinë e tij për të rritur prodhimin e testosteronit për përmirësimin e funksionit seksual dhe të performancës atletike.

Nature’s Plus T Male punon duke shtuar prodhimin natyral  të testosteronit, duke mos përdorur përbërës steroid ose sintetik. Nature’s Plus T MALE është rruga e sigurt dhe natyrale për të nxitur nivelet e testosteronit.

Fakte Suplementare
Doza: 2 Capsules
Përmbajtja për dozë   % Vlerës Ditore
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 100 %
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 30 IU 100 %
Vitamin B-6 (as pyridoxine hydrochloride) 2 mg 100 %
Calcium (as citrate complex) 11 mg 1 %
Magnesium (as magnesium aspartate) 80 mg 20 %
Zinc (as zinc aspartate) 30 mg 200 %
Selenium (as sodium selenite) 35 mcg 50 %
FuranoMax™ Fenugreek Extract (proprietary source of fenugreek furans, stanols and furanostanols from whole Trigonella foenum-graecum seed) 300 mg
T MALE Proprietary Nutrient Blend–Tribulus terrestris, Turmeric (Curcuma longa rhizome) (standardized curcuminoids), Ginseng (Panax root), Garlic extract, Glycine propionyl-L-carnitine, Rhodiola rosea extract,
L-Histidine, L-Phenylalanine
200 mg
ViNitrox™– Grape (Vitis vinifera) and Apple (Malus pumila)
extracts (supplying approx.. 95% [142 mg] polyphenols)
150 mg
Boron (as citrate) 5.5 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

Elemente të tjera:

Vegetable cellulose, calcium carbonate, microcrystalline cellulose and purified water.

Përmban Phenylalanine.

Ky produkt është vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, qumësht, vezë, peshk, butak, arra, kikirikë, grurë dhe soje.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL