Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Ultra CoQ10 100® Softgels

Ultra CoQ10 100® Softgels

Description

Kjo substancë e vaj-tretshme është e pranishme në qelizat më të eukariote, kryesisht në Mitohondri. Ky është një komponent i zinxhirit të transportit të elektroneve dhe merr pjesë në frymëmarrjen aerobike të qelizave, duke gjeneruar energji në formën e ATP. 95% e energjisë në trupin e njeriut prodhohet në  mënyrë të tillë. Prandaj, organet me kërkesa energjike më të mëdha si zemra, mëlçia dhe të veshkat, kanë përqendrimet më të lartë të CoQ10.

Ultra CoQ10 100 është suplementi i Co-enzimës Q10 më i koncentruar gjer më sot. Çdo kapsulë e mbyllur hermetikisht, jep 100 mg të një cilësie farmaceutike të ubiquinone për rezultate shumë të larta.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Softgel
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Coenzyme Q10 (ubiquinone) 100 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Safflower oil, gelatin, glycerin, purified water, beeswax, soy lecithin and natural color.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër dhe qumësht.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL