Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Ultra Omega 3/6/9 Softgels

Ultra Omega 3/6/9 Softgels

Description

Nature’s Plus është krenare që paraqet Ultra Omega 3-6-9, një përzierje e shkëlqyer e acideve yndyrore më të shëndëtshme nga bimë të rritura në kushte natyrore pa ndryshime gjenetike (non-GMO) dhe nga vajra peshku, të një cilësie shumë të lartë.

Ultra Omega 3-6-9 plotëson në mënyrë preçize përpjestimet e kalibruara të acideve yndyrore të pangopura nga cilësia më e lartë e vajit borik pa ndryshime gjenetike (non-GMO), e vajit të peshkut dhe e vajit të lirit që mund të disponohen.

Çdo kapsulë kapërdihet lehtë, dhe jep jo më pak se 412mg Omega-3, 250mg Omega-6 acide yndyrore, plus 134 mg acid oleik, një acid yndyror Omega-9.

Acidet yndyrore Omega 3 nga vaji i peshkut dhe nga vaji i farës së lirit janë cilësuar kohët e fundit si kontribues në shëndetin kardiovaskular. EFAs Omega 6 janë paraqitur si përkrahës të shëndetit të lëkurës dhe të funksionimit të kyçeve. Dhe Acidet yndyrore Omega-9, sidomos acidi oleik, janë konstatuar të jenë komponent integral të dietës së shëndetshme mesdhetare. Ultra Omega 3-6-9 jep 212mg acid linoleik alfa, 120 mg EPA(acid eicosapentanoik) dhe 80mg DHA (acid docosahexaenoik). Acidet yndyrore më esenciale të Omega-6 në Ultra Omega 3-6-9 (acid linoleik [174mg] dhe GLA [76mg]) kanë demonstruar aftësi të tilla për përkrahjen e gjëndjes së përgjithshme shëndetësore.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Softgel
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calories 15
Calories from Fat 10
Total Fat 1 g 0 %*
  Saturated Fat 0 g <1 %
  Polyunsaturated Fat 0.5 g
  Monounsaturated Fat 0 g
Cholesterol <5 mg 0 %*
Vitamin E (mixed tocopherols) 10 IU 33 %
Omega 3/6/9 Proprietary Blend 1200 mg
   (non-GMO borage oil, fish oil [sardine and anchovy] and flax oil)
 Supplying minimum:
Total Omega-3 Fatty Acids 412 mg
     Alpha Linolenic Acid 212 mg
     Eicosapentaenoic Acid (EPA) 120 mg
     Docosahexaenoic Acid (DHA) 80 mg
Total Omega-6 Fatty Acids 250 mg
    Gamma Linolenic Acid (GLA) 76 mg
    Linoleic Acid 174 mg
 Total Omega-9 Fatty Acids 134 mg
    Oleic Acid 134 mg
** Përqindja e vlerës ditore është bazuar në një dietë prej 2,000 kalorish.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Gelatin, glycerin and purified water. Përmban peshk dhe soje.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë dhe qumësht

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL