Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Ultra Prenatal® Multi-Vitamin Tablets

Ultra Prenatal® Multi-Vitamin Tablets

Description

Nature’s Plus e njeh nevojën për një formulë të gjithanëshme prenatale, që ofron doza të rritura kalciumi dhe minerale të tjera të rëndësishme, Vitamina E, C, A dhe D, aminoacide dhe një B-Complex të plotë mbi një bazë të fortifikuar me krunde orizi.

Shumë njerëz e dinë se dieta e tyre e rregullt nuk përmban vazhdimisht mjaft elemente ushqyese që trupi i tyre ka nevojë. Nature’s Plus ofron një gamë të gjerë vitaminash dhe suplemente minerale të cilat mund të plotësojnë në mënyre efektive shumë nga ato mungesa ushqimore.

 

Fakte Suplementare
Doza: 2 Tablets
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore**
Vitamin A (100% from beta carotene) 10000 IU 125 %
Vitamin C (as ascorbic acid) 150 mg 250 %
Vitamin D (as ergocalciferol) 400 IU 100 %
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl succinate) 100 IU 333 %
Thiamin (vitamin B-1) (as thiamine HCI) 15 mg 882 %
Riboflavin (vitamin B-2) 15 mg 750 %
Niacin (as niacinamide) 40 mg 200 %
Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl) 50 mg 2000 %
Folate (as folic acid) 800 mcg 100 %
Vitamin B-12 (as cyanocobalamin) 20 mcg 250 %
Biotin 600 mcg 200 %
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 25 mg 250 %
Calcium (as amino acid chelate/complex) 600 mg 46 %
Iron (as amino acid chelate/complex) 36 mg 200 %
Phosphorus (as amino acid complex) 200 mg 15 %
Iodine (from kelp) 225 mcg 150 %
Magnesium (as amino acid chelate/complex) 225 mg 50 %
Zinc (as amino acid chelate/complex) 15 mg 100 %
Manganese (as amino acid chelate/complex) 6 mg 300 %
Potassium (as amino acid complex) 6mg < 1 %
Inositol 10 mg
Choline (as bitartrate) 10 mg
PABA (para-aminobenzoic acid) 10 mg
** Vlera Ditore për gratë shtatzëne ose me fëmij në gji.
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

Elemente të tjera:

Microcrystalline cellulose, tri-calcium phosphate, calcium carbonate, magnesium oxide, vegetable cellulose, stearic acid, ferrous fumarate, zinc gluconate, manganese gluconate, magnesium stearate, potassium gluconate, silica, rice bran, rose hips (Rosa canina fruit), potassium iodide and pharmaceutical glaze. Contains soy.

Ky produkt është vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër dhe qumësht. Përmban soj.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL