Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Vitamin A 10,000 IU

Vitamin A 10,000 IU

Description

Biokimistët kanë lidhur Vitaminën A me shëndetin e syve dhe të lëkurës. Janë studjuar gjithashtu edhe rezultate positive të Vitamins A në sistemin imunitar.

Kjo formulë me potencial të lartë të Nature’s Plus, është pasuruar me vaj bari lemoni.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin A (as beta carotene) 10.000 IU 200 %

 

Elemente të tjera:

Di-calcium phosphate, microcrystallinecellulose, stearic acid, vegetable cellulose, magnesium stearate, riboflavin, lemon grass, pharmaceutical glazeand silica.

Ky produkt është hypo-alergjik, vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër, sojë dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL