Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Vitamin C 500 Sustained Release

Vitamin C 500 Sustained Release

Description

Ka një arsye pse Vitamina C është vitamina më e njohur dhe më e vlerësuar në të gjithë botën: Ky antioksidant i fuqishëm ndikon në shumë sisteme të trupit, duke përfshirë sistemin vaskular, krijimin dhe mbrojtjen e elasticitetit të enëve të gjakut dhe të lëkurës si edhe mbrojtjet natyrore.

Nuk përmban drithra, ka trëndafil të egër, në një bazë të veçantë e cila ofron çlirimin gradual të elementeve për një periudhë të zgjatur kohore.

 

Fakte Suplementare
Doza: 1 Tablet
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin C (as ascorbic acid) 500 mg 833 %
Rose Hips (Rosa canina fruit) 50 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

 

Elemente të tjera:

Microcrystalline cellulose, hydroxypropyl methylcellulose, stearic acid, magnesium stearate, silica, carob and pharmaceutical glaze

Ky produkt është hypo-alergjik, vegjeterian, pa gluten.

Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë, misër dhe qumësht.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL