Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Y Cramp Softgels

Y Cramp Softgels

Description

Nature’s Plus Y Cramp u drejtohet mungesave ushqimore që kontribojnë në spazmat, dhëmbjet mujore duke i qetësuar ato me calcium, magnez, guava leaf, flax lignans, ginger, zam, soy isoflavons, çaj jeshil e shumë të tjera.

  1. Në qoftë se dëshironi një lehtësim dhe çlirim nga shqetësimet femërore
  2. Në qoftë se doni të ndihmoni restaurimin e një gjëndjeje të shëndoshë dhe të shkëlqyer shpirtërore gjatë ciklit tuaj menstrual.
  3. Në qoftë se doni kulmin e dobive të mirëqënies që hormonet e ekuilibruara do të sjellin
  4. Në qofte se doni të rrisni toni e shëndetshëm të muskujve dhe të tretjes, ashtu si edhe ekuilibrit të ujit në trup,  

… atëherë duhet të provoni Y Cramp.

Rifito balancën tënde të brendshme! Të jesh e gjallë, të jesh e bukur, të jesh vetja jote … dhe qëndro e qetë gjatë gjithë muajit me Y Cramp.

Fakte Suplementare
Doza: 3 Sofgels
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Calcium (as citrate complex) 100 mg 10 %
Magnesium (as citrate complex) 50 mg 13 %
EFA-Rich Flaxseed Oil (Linum usitatissimum) 450 mg
Guava Leaf Extract (Psidium guajava)
(std. 1%–2% [1.2 mg–2.4 mg] guava flavonols)
120 mg
Ginger (Zingiber officinale root)
(std. 4% [4 mg] volatile oils)
100 mg
Yam (Dioscorea spp. tuber)
(std. 10% [10 mg] diosgenin)
100 mg
St. John’s Wort (Hypericum perforatum flower) 50 mg
Passionflower (Passiflora incarnata flower) 50 mg
Ginkgo Biloba Leaf
(std. 24% [6 mg] ginkgo flavone-glycosides
and 6% [1.5 mg] terpene lactones)
25 mg
Chinese Green Tea (Camellia sinensis leaf)
(std. 95% [23.75 mg] polyphenols)
25 mg
Bamboo Leaf Extract (Bambusa tuldoides) 25 mg
Horsetail (Equisetum arvense) 25 mg
Flax Lignans (from Linum usitatissimum seed) 25 mg
Soy Isoflavones (Glycine max extract) 5 mg
† Vlera Ditore (DV) e pavendosur.

Elemente të tjera:

Beeswax, hops, silica, soy lecithin, flaxseed oil, gelatin, glycerin, calcium carbonate, magnesium oxide, purified water and natural color.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator. Nuk përmban alergenët e zakonshëm maja, grurë dhe qumësht.

Konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit të produktit nëse jeni shtatëzënë, ose keni fëmijë në gji ose keni ndërmënd të ngeleni shtatëzënë.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL