Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Produkte

Vitamin E 400 IU Softgels

Placeholder

Vitamin E 400 IU Softgels

Description

Vitamina E ka shumë funksione biologjike. Funksioni antioksidant është konsideruar të jetë më i rëndësishmi i vitaminës E dhe për të cilin kjo vitaminë është gjerësisht e njohur. Megjithatë, vitamina E ka shumë funksione të tjera që janë gjithashtu me rëndësi. a-Tocopherol ka një efekt rregullator mbi aktivitetet enzimatike. Vitamina E po ashtu ka efekt mbi shprehjen e geneve. Për më tepër, vitamina E luan një rol të rëndësishëm në funksionet neurologjike, si dhe në ndalimin e grumbullimit të trombociteve.

Kapsulat e Vitaminës E të Nature’s Plus janë të buta dhe mund të kapërdihen me lehtësi. Ato e kanë prejardhjen nga vaji i kokrave të sojës.

Nature’s Plus përdor teknikat më të fundit për të ndaluar efektet dëmtuese të lagështisë, dritës dhe  oksidimit për të gjitha produktet.

Fakte Suplementare
Doza: 1 Softgel
Përmbajtja për dozë % Vlerës Ditore
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 400 IU 1333 %

Elemente të tjera:

Soy oil, gelatin, glycerin and purified water.

Ky produkt është vegjeterian, pa gluten.

Pa ngjyra artificiale dhe konservator.

Product Detail

    No detail information
Comodo SSL