Cart

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Vitamina

Vitaminat janë substanca natyrore të nevojshme, që rekrutohen kryesisht nëpërmjet ushqimit. Luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e organizimit dhe kryerjes së disa funksione kyçe si funksionimi optimal, imuniteti dhe konvertimi i përbërësëve të ushqimit (proteinat, karbohidratet, yndyrnat) në energji.

Comodo SSL